Adalet Bakanı Bozdağ, Van'da - Son Dakika
Güncel

Adalet Bakanı Bozdağ, Van'da

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a giden Adalet Bakanı Bozdağ, 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında stantları gezdi.

18.09.2014 19:03  Güncelleme: 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda stantları gezdi.

Erciş ilçesinde adliye personeliyle görüştükten sonra AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Bozdağ, ardından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fuar ve kongre merkezinde düzenlenen 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nı gezerek, ürünler hakkında bilgi aldı.

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışından da fuara katılan firmaların stantlarını dolaşıp çalışmalar hakkında bilgi alan Bozdağ, Yüzüncü Yıl Üniversitesinin standındaki Van kedisini kucağına alarak sevdi.

Bozdağ, daha sonra Hatay Kültür ve Turizm Müdürlüğünün standında hazırlanan künefeye şıra döktü, Bitlis'in Adilcevaz ilçesi standındaki gül ağacından yapılmış bastona gümüş kuşak kaktı.

Van Kahvaltıcılar Derneği'nin standında yöreye özgü kahvaltılıkları tadan Bakan Bozdağ, diğer stantları da dolaşarak görevlilerden hizmetleriyle ilgili bilgi aldı.

Bozdağ, ziyaretin ardından fuardan ayrıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adalet Bakanı Bozdağ, Van'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement