Adalet Komisyonunda AK Parti İle CHP Arasında Gergin Anlar - Son Dakika
Politika

Adalet Komisyonunda AK Parti İle CHP Arasında Gergin Anlar

Adalet Komisyonunda AK Parti İle CHP Arasında Gergin Anlar

TBMM Adalet Komisyonu'nda konuşmalara müdahale edildiği gerekçesi ile AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı.

12.02.2014 20:14  Güncelleme: 20:42

TBMM Adalet Komisyonu'nda konuşmalara müdahale edildiği gerekçesi ile AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ile CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk arasında gerginlik yaşandı.

TBMM Adalet Komisyonu'nda müzakerelerine başlanılan Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. Maddesi Uyarınca Kurulan Ağır Ceza Mahkemelerinin Kaldırılmasına ve Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin 2. Maddesinin müzakereleri esnasında sinirler gerildi. Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'ın yaptığı eleştiri içeren konuşmasının ardından AK Partili Yusuf Başer ile CHP'li Ali Rıza Öztürk arasında tartışma yaşandı.

"Sen kimsin benim konuşmama karışıyorsun, sen milletvekiliysen bende milletvekiliyim" diyerek AK Partili Başer'e bağıran Öztürk'ün bulunduğu yerden çıkmak istemesi üzerine masanın üzerinde bulunan dosyalar ve kalemler yerlere saçıldı. Başer de Öztürk'e aynı üslup ile cevap verdi. Öztürk'ü yanında bulunan CHP'li milletvekilleri sakinleştirmeye çalıştı. Tartışmaların büyümemesi için komisyona 10 dakika ara verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Komisyonunda AK Parti İle CHP Arasında Gergin Anlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement