Adana Demirspor'a Süper Lig'den İki Transfer - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'a Süper Lig'den İki Transfer

Adana Demirspor\'a Süper Lig\'den İki Transfer

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’dan İbrahim Dağaşan ve Torku Konyaspor’dan Kenan Özer ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

18.01.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'dan İbrahim Dağaşan ve Torku Konyaspor'dan Kenan Özer ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Deneyimli orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan ve sağ kanat oyuncusu Kenan Özen için tesislerde imza töreni düzenlendi. Burada konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, ikinci devreye galibiyet ile başladıklarını hatırlatarak, "Bunun getirdiği moral ile daha önce anlaştığımız iki oyuncumuzu camiamıza duyurmak istedik. İbrahim Dağaşan, bize deneyimi ve tecrübesi ile dolu bir vaziyette geliyor. Bulunduğu kategorilerin hepsinde başarılı olmuş bir oyuncu profili ile karşımıza çıktı. Biz de bunları bilerek Adana Demirspor'un havasına uyum sağlayacak, camianın beklentisine cevap verecek bir çapta oyuncu olduğunu düşünerek İbrahim Dağaşan'ı Adana Demirsporumuz'a kazandırdık. İnşallah İbrahim'in Adana Demirspor'a attığı adım şampiyonluğun habercisi olacak. İbrahim Dağaşan camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

"İKİ ARKADAŞIMIZ DA DENEYİM VE TECRÜBE KOKUYOR"

Kenan Özen'in de İbrahim Dağaşan gibi deneyim ve tecrübeli olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, "İki arkadaşımız da buram buram deneyim ve tecrübe kokuyor. İnşallah bu havalarını bize de yansıtacaklar. Arkadaşlarımızla beraber başarıyı yakalayacağımızdan eminim" dedi.

Başkan Sözlü, önemli bir gelişme olmaması durumunda transfer sezonunu kapattıklarını söyledi.

İBRAHİM: "HER HAFTA FİNAL MAÇINA ÇIKACAĞIZ"

31 yaşındaki İbrahim Dağaşan ise Adana Demirspor'da bulunmaktan ve camianın bir parçası olmaktan keyif ve gurur duyduğunu kaydederek, "Allah bana daha önce şampiyonluklar nasip etti. 21 sene sonra şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için 4 ayımız var. Kalbimizle, yüreğimizle, taraftarımızla ve camiamızla hedeflediğimiz bu sonuca ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

KENAN: "BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

28 yaşındaki Kenan Özer de Adana Demirspor'un hedeflerini bildiğini vurgulayarak, "Açık söylemek gerekirse Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor'da bu heyecanı yaşamadım. Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Bir hedef var ve her hafta final maçına çıkacağız. Bu beni hem mutlu ediyor hem de heyecanlandırıyor. Hedef istediğim için buradayım. Benim için üst lig, alt lig fark etmiyor. Kazanabileceğimiz başarıları düşündüğüm için Adana Demirspor'u seçtim" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'a Süper Lig'den İki Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Keko: Haydi adana süper lige 0 0 Yanıtla

Advertisement