Aile Merkezleri Yeni Döneme Hazır - Son Dakika
Yerel

Aile Merkezleri Yeni Döneme Hazır

Mamaklı kadınların en büyük destekçisi aile merkezleri yeni eğitim öğretim yılına hazır.Mamaklı kadınlara yönelik düzenlediği eğitim seminerleri, meslek edindirme ve hobi kurslarıyla Mamaklı kadınların gözdesi haline gelen aile merkezleri yeni eğitim öğretim yılında da binlerce Mamaklı kadına yönelik kurslar düzenleyecek.

21.09.2014 11:12

Mamaklı kadınların en büyük destekçisi aile merkezleri yeni eğitim öğretim yılına hazır.

Mamaklı kadınlara yönelik düzenlediği eğitim seminerleri, meslek edindirme ve hobi kurslarıyla Mamaklı kadınların gözdesi haline gelen aile merkezleri yeni eğitim öğretim yılında da binlerce Mamaklı kadına yönelik kurslar düzenleyecek. Özellikle ev kadınlarının yoğun talep ettiği kurslarda kadınlar hem kişisel becerilerini geliştiriyor hem de meslek edinme şansı elde ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ın dört bir yanında hizmet veren aile merkezlerimizden binlerce Mamaklı kadın faydalanıyor. Gelen taleplere, sosyal ihtiyaçlara göre de açtığımız kurslarda kadınlarımız hem eğitim görüyor hem de kendilerine geliştiriyor. İçerisinde kreşinden spor salonuna, konferans salonundan sohbet odalarına kadar bir çok imkanın bulunduğu aile merkezlerimize yenilerini ekleyerek bu hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

HEM EĞİTİM HEM SPOR

Mamak Belediyesi aile merkezleri içerisinde okuma yazma kursundan cilt bakım kursuna, tel kırmadan şiş dantele, alüminyum rölyeften takı tasarımına onlarca kurs organize ediliyor. Ayrıca spor yapmak isteyen Mamaklı kadınlar aile merkezlerinin içerisinde bulunan spor salonlarından da spor hocalara eşliğinde faydalanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile Merkezleri Yeni Döneme Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement