Ak Gençler'den Bozüyük'te İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Ak Gençler'den Bozüyük'te İstişare Toplantısı

Ak Gençler\'den Bozüyük\'te İstişare Toplantısı

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları, bu ayki Gençlik Kolları İl Danışma ve İstişare toplantısını Bozüyük'te gerçekleştirdi.

02.10.2013 13:09

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları, bu ayki Gençlik Kolları İl Danışma ve İstişare toplantısını Bozüyük'te gerçekleştirdi.

Bilecik ve ilçe gençlik kolları başkanları ile birlikte teşkilatlarda görev yapan gençlerin katıldığı toplantıda yerel seçimler öncesinde bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, aksiyon üretebilen dinamik bir yapıya sahip gençlere düşen yükün daha fazla olduğunu, ancak her halükarda bu yükün altından başarıyla kalkabileceklerini belirtti. Arif Nihat Asya'nın Fetih Marşı'ndan bir dörtlük okuyan Kurt "Arif Nihat Asya bu şiirinde fatih nesline atıf yapmış Fatihin torunu olmayı, Fatihler olmayı anlatmıştır. Geçen ay CHP İl Başkanı Sayın Karaahmet konuşmasında 'CHP gençliği biber gazı yiyen, cop yiyendir, Fatih'in gençliği olmaktır' diyor. Tabi buradan kendisine sormak lazım: Suriye'de binlerce insanı katleden Esad'ın yanında olmak mıdır Fatih olmak, Mısır'da yapılan darbeye iyi olmuş darısı Türkiye'nin başına demek midir Fatih olmak, camileri ahıra çevirip ezanları Türkçe okutmak mıdır Fatih olmak, İstanbul Kadıköy'deki Gezi eylemlerine destek mitinglerinde 'Zulüm 1453'te başladı yazmak mıdır Fatih olmak? Hem 'Zulüm 1453'te başladı' yazacaksın, hem de 'Bizler fatihiz' diyeceksin. Sayın Karaahmet ya tarih bilmiyor ya da Fatihleri karıştırıyor. Fatih olmak milletle beraber omuz omuza yürümek ve o millete hadim olmaktır. Fatih olmak zalimin zulmün karşısında durmak, mazlumun yanında olmak demektir. Fatih olmak 1453 gemileri karadan yürüten sultanın 2013'te kanaldan yürüteni olmaktır. Eğer Fatihin torunlarını arıyorsan Bozüyük'e gelecek ve buradaki Ak Gençliğe bakacaksınuzaklarda aramayacaksın" dedi.

Toplantıya ayrıca Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz'ın danışmanı Murat San, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Setler ve Ak Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mesut Çetin da katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Gençler'den Bozüyük'te İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement