"AK Parti'ye Mursi Hükümeti Akıbetini Yaşatmak İstiyorlar" - Son Dakika
Politika

"AK Parti'ye Mursi Hükümeti Akıbetini Yaşatmak İstiyorlar"

"AK Parti\'ye Mursi Hükümeti Akıbetini Yaşatmak İstiyorlar"

AK Parti'li Cengiz Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonuna ilişkin, "AK Parti hükümetine, Mısır'daki Mursi hükümeti akıbetini yaşatmak istiyorlar." dedi.

27.01.2014 10:19  Güncelleme: 10:35

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Darbeleri Araştırma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonuna ilişkin, "AK Parti hükümetine, Mısır'daki Mursi hükümeti akıbetini yaşatmak istiyorlar" dedi.

Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti'nin Erzurum Belediye Başkanları Aday Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonunu değerlendirdi. Operasyonun AK Parti hükümetine yönelik olduğunu söyleyen Yavilioğlu, "AK Parti geleneğine, davasına, o yüce davaya ve o yüce çizgiye kastedilmek isteniyor. Bu küçük bir şey değil, büyük bir olaydır. Sizin iktidar olmanızı isteyen, sizi iktidara taşımak isteyen insanlar yok edilmek isteniyor. 17 Aralık ile birlikte, yeni bir süreç başladı. Bu sürecin planlayıcılarını, organizatörlerini, destekleyicilerini, dış ve iç bağlantılarını, uzantılarını iyi bilin, biz de biliyoruz" şeklinde konuştu. Milletvekili Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonunun, Gezi olaylarının, Ergenekon'un, Balyoz'un devamı olduğunu söyledi. Yavilioğlu, "17 Aralık operasyonunun, Menderes'e, Özal'a, Erbakan'a yapılanların devamı olduğunu çok iyi biliyoruz, masum bir yolsuzluk, hırsızlık, temizlik davası olmadığını da biliyoruz. Çünkü biz yine biliyoruz ki, bu iktidardan daha temiz bir iktidar bugüne kadar gelmedi. 17 Aralık'ın, 3. köprüye, 3. havalimanına, Kanal İstanbul'a, Marmaray'a, nükleer santrallere yönelik yapıldığını biliyoruz. Yani, sadece 2013 yılındaki toplam 126 milyarlık bir yatırıma yönelik olduğunu, sizin geleceğinize yönelik olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

Milletvekili Yavilioğlu, "17 Aralık'ın barış ve çözüm sürecine, kardeşliğe, her kesimden insanın hayatta kalmasına yönelik olduğunu biliyoruz. TIR'ları bahane ederek, TIR'lardaki milli mahremiyeti ifşa etme alçaklığını yaparak, İnsani Yardım Vakfı (İHH) gibi bir yardım kuruluşunu terörize ederek, Türkiye Cumhuriyeti'ni terör örgütüyle ilişkilendirip, uluslararası savaş mahkemelerinde yapılanmak ve bu suretle AK Parti hükümetine, Mısır'daki Mursi hükümeti akıbetini yaşatmak olduğunu biliyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'AK Parti'ye Mursi Hükümeti Akıbetini Yaşatmak İstiyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement