AK Parti İlçe Başkanı ve Stk Temsilcilerinden Ağrı Gazisine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti İlçe Başkanı ve Stk Temsilcilerinden Ağrı Gazisine Ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı ve Stk Temsilcilerinden Ağrı Gazisine Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi yakınlarındaki bir jandarma karakoluna düzenlenen intihar saldırısında 2 asker şehit oldu, 24 asker ise yaralanmıştı.

23.08.2015 14:45

Geçtiğimiz günlerde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi yakınlarındaki bir jandarma karakoluna düzenlenen intihar saldırısında 2 asker şehit oldu, 24 asker ise yaralanmıştı. Saldırıdan hafif yaralı olarak kurtulan Batman'ın Sason ilçesinde ikamet eden Ömer Şahin tedavi gördüğü hastaneden taburcu olup memleketine geldi. AK Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve ilçedeki bazı STK temsilcileri gaziyi evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ak Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Memur-Sen Sason Başkanı Mutalip Çelik, Sason Arapları Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Deniz Değirmenci ile birlikte saldırıda yaralanan gazi Ömer Şahin'i evinde ziyaret etti. Gaziye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, "Bu olayların yaşanması hepimizi derinden üzüyor. Allah milletimize zeval vermesin. Kardeşimiz uyurken karakolun bombalandığını söylüyor, uyurken yılana bile saldırılmaz, kaldı ki asker ve polisimiz bu kutsal vatanın kutsal görev bekçileridir. Bu saldırıyı yapanların Allah korkusu ve vicdan ile ilgisi yoktur" dedi.

Memur-Sen Başkanı Mutalip Çelik ise vatan savunmasında canlarını ortaya koyan, gözünü hiçbir şeyden sakınmayan, her türlü özveriyle bu görevi ifa eden şehitlere başsağlığı ve ailelerine de sabır diledi.

Sason Arapder Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Değirmenci de Türkiye'nin Arap, Türk ve Kürdü ile ile bölünmez bir bütün olduğunu söyledi. Değirmenci, "İstediğiniz kadar koparmaya çalışın, bu uhuvveti asla ayıramayacaksınız. Bu insanlık dışı hareketlerin sahipleri ırkçılık taifesi çalışanlarıdır. İşte ırkçılık bu kadar haindir, bu kadar kalleştir ve bu kadar vicdansızdır. Yapılacak bir ırkçılık varsa oda İslam ırkçılığıdır. Bütün şehit ve gazi ailelerine Allah'tan sabır niyaz ediyorum" diye konuştu.

Ağrı'daki karakol saldırısında hafif yaralı olarak kurtulan Gazi Ömer Şahin ve babası Kazım Şahin; Türk askerine sahiplenmeyi bir görev addeden Ak Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Memur-Sen Başkanı Mutalip Çelik ve Sason Arap-Der Başkanı Deniz Değirmenci'ye teşekkür ettiklerini söyledi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti İlçe Başkanı ve Stk Temsilcilerinden Ağrı Gazisine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement