AK Parti Yahyalı'da Miting Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yahyalı'da Miting Düzenledi

AK Parti Yahyalı\'da Miting Düzenledi

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği "Milli İrade Mitingi" Yahyalı Cumhuriyet Meydanında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in de katılımlarıyla gerçekleşti.

19.03.2014 08:58

AK Parti Yahyalı İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği "Milli İrade Mitingi" Yahyalı Cumhuriyet Meydanında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in de katılımlarıyla gerçekleşti.

Coşkulu bir kalabalığın izlediği mitingde Yahyalı Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk, Yahyalılı seçmenlere seslendi ve "20 yılını Kayseri'de Belediye Hizmetlerine vermiş, çıraklık ve kalfalık dönemini tamamlamış bir evladınız olarak, doğduğum topraklara hizmet vermek için huzurunuzdayım. Sizlere ideolojik değil, güler yüzlü, insan merkezli insaflı ve israfsız bir belediye vaad ediyorum" dedi. Öztürk, Yahyalı'nın yüksek bir oy yüzdesiyle AK Parti'ye destek vereceğini, Kayseri ilçeleri içinde Yahyalı'nın birinci olacağını dile getirdi.

Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında bundan birkaç yıl önce İncesu, Hacılar, Talas Belediyelerinin Kayseri'ye bağlandığını, 13 tanede beldenin kapatıldığını söyledi. Bu ilçeler Kayseri'ye bağlanmasaydı devletten alacakları yardım 50 trilyon lira olacağını, Kayseri Büyükşehire bağlanmalarıyla tam 314 trilyon liralık hizmetin bu ilçelere yapıldığını ifade etti. Artık Yahyalı'ya da zengin bir ortağın geldiğini, bu ortağında Evliyalar Kenti Yahyalı'ya hizmet ederek dualarını almak istediklerini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise konuşmasında Yahyalı'ya gelen hizmetler hakkında bilgi verdi. Yahyalı'da 100 dönümlük arazi üzerine Yenilenebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar Yüksekokulunu Yahyalı'ya kurulacağını söyledi. Yahyalı'ya 40 yataklı yeni devlet hastanesinin proje çalışmalarının başladığı, yeni SGK hizmet binası içinde yer tahsisinin yapıldığını ifade etti. Yahyalı'ya doğalgazı da getirmek istediklerini söyleyen Taner Yıldız, bunun için Yahyalı halkının yeterli sayıda ön talepte bulunmaları gerektiğini söyledi. Yahyalı'nın önemli bir enerji üstü olduğunu, mevcut rüzgar ve güneş enerji üretim kapasitesinin arttırılacağını, Türkiye'nin her tarafından müteşebbisleri Yahyalı'ya getireceklerini ifade etti. Yahyalı-Adana yolunun da yapılmaya başladığını Yahyalı'nın kör nokta olmaktan kurtulacağını ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yahyalı'da Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement