Ak Partili Bozoğlu: 'Manisa'nın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Marka Haline Getireceğiz' - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Bozoğlu: 'Manisa'nın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Marka Haline Getireceğiz'

Ak Partili Bozoğlu: \'Manisa\'nın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Marka Haline Getireceğiz\'

AK Parti Manisa Milletvekili aday adaylarından Ömer Bozoğlu, Manisa’nın sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri marka haline getirip, turizm sektörünün hizmetine sunulması için çalışacağını söyledi.

25.02.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili aday adaylarından Ömer Bozoğlu, Manisa'nın sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri marka haline getirip, turizm sektörünün hizmetine sunulması için çalışacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Salihli'de temaslarda bulunan Ömer Bozoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Marka kent olma yolunda önemli aşamalar kaydedildiğini belirten Bozoğlu, "Manisa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini ortaya çıkaracak projeler üzerinde çalışmalarda bulunacağım. Manisa, içerisinde Sultan Camii, Mesir Macunu ve Spil Dağı, Salihli Kurşunlu Kaplıcaları, Sardis Antik Kenti, Alaşehir'in ST Sen Jean Kilisesi, Kula Evleri, Demirci ve Gördes'in halılarını barındırmaktadır. Bu tarihi ve doğal güzelliklerin markalaşması ve turizme sunulması yönündeki süreçte öncülük edeceğim. Yerelde edindiğim tecrübe ve Ankara'da ki bürokrasi tecrübemi önce Manisa ve ilçeleri için daha sonrada ülkemiz için sunmaya çalışacağım." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Bozoğlu: 'Manisa'nın Tarihi ve Doğal Güzelliklerini Marka Haline Getireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement