Ak Partili Günnar ve Cora Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Günnar ve Cora Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Ak Partili Günnar ve Cora Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar ve milletvekili adayı Salih Cora, Trabzon’un ilçelerini ziyaretlerine devam ediyor.

10.10.2015 17:20

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar ve milletvekili adayı Salih Cora, Trabzon'un ilçelerini ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe ziyaretleri kapsamında Arsin İlçesi'ne misafir olan Günnar, ilçe merkezi ve Yeşilyalı'da vatandaşlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Günnar, Yeşilyalı Eski Belediye Başkanlarından Harun Çelik'i de evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Trabzon'un ilçelerini ziyaretlerine devam ediyor. İlçe ziyaretleri kapsamında Arsin İlçesi'ne misafir olan Günnar, ilçe merkezi ve Yeşilyalı'da vatandaşlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Günnar, Yeşilyalı Eski Belediye Başkanlarından Harun Çelik'i de evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Günnar, Yeşilyalı'da İmam Hatip Ortaokulu ve Kuran Kursu'nu da ziyaret etti. Günnar, ziyaretlerinde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun vatandaşlara verdiği müjdeleri anlattı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora da seçim çalışmalarını memleketi olan Tonya'da sürdürdü. Ulaşabildiği herkesle görüşen Cora, AK Parti'nin Trabzon ve Türkiye için önemini seçmenlere anlatırken muhalefeti de eleştirdi. Salih Cora "Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçimleri sonrasında çıkan tabloda tek başına iktidar mümkün olmadı. 13 yıldır ülkesi için çırpınan AK Parti daha seçim gecesi koalisyon kapısını kapatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dahi koalisyon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Ancak bu görüşme ne yazık ki Bahçeli ve ekip arkadaşlarının milli bir duruş sergileyememesinden dolayı nezaket ziyaretinden öteye geçememiştir. PKK askerimize, polisimize haince pusular kurup kalleşçe saldırılar yaparken MHP yöneticileri AK Parti ile koalisyonda yer alıp terörle mücadele etmek yerine ülkeyi hükümet krizine sokup seçimi mecbur hale getirmeyi tercih etmişlerdir" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Günnar ve Cora Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement