Anadolu Kardeşlik Platformu Urfa'da Oluşumunu Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Anadolu Kardeşlik Platformu Urfa'da Oluşumunu Tamamladı

Anadolu Kardeşlik Platformu, Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da yeni gönüllüleriyle yoluna tüm hızıyla devam ediyor.

28.01.2016 14:07

Genel Başkan Yardımcısı Reşit Öncel, gönüllülerin platformda yer almasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek"Her biri çok değerli isimlerden oluşan gönüllülerimizin, platformumuzun gücüne güç katacağına canı gönüllerden inanıyorum. İyilik hareketimize desteklerini esirgemeyen değerli dostlarıma saygılarımı sunar, Anadolu Kardeşlik Platformu'nda yer almalarından dolayı onur duyduğumuzu ifade etmek isterim"açıklamasında bulundu.

Anadolu Kardeşlik Platformu Şanlıurfa Heyet Başkanlığına atanan Mehmet Er yaptığı açıklamada, "Böyle güzel bir oluşumun bir kolu olmaktan son derece mutluyum. Milli, manevi, kültürel değerlerimizin yeniden canlandırılması ve yaşatılması hususunda göstereceğimiz çalışmalar neticesinde, Allahın izni ile başarılı çalışmalar yapacağımız kanısındayım.

Toplumsal yardımlaşmayı yayma, "ben" duygusundan kurtararak "bizlik" duygusunu yaşatma adına atacağımız tüm adımlarda yanımızda olmanız bizi daha da güçlendirecektir. İnşallah Allah bu çıktığımız yolda tüm emek sarf eden kardeşlerimize kuvvet versin," dedi.

Anadolu Kardeşlik Platformu Hilvan ilçe temsilciğine atanan Osman Atmak Yaptığı açıklamada, Hemşerimiz Reşit Öncel`in davetiyle bu kutsal ve iyilik dolu hareketin içine katıldım, Allah bizi mahcup etmez inşallah dedi.

Anadolu Kardeşlik Platformu Siverek ilçe temsilciğine atanan Ömer Bucak Yaptığı açıklamada, Amacımız okyanusta bir damla olabilmektir. Umarım o damlayı şelale yapmak için var gücümüzle çalışacağız, iyilik harekatına katkı sağlayacağız dedi.

Anadolu Kardeşlik Platformu Suruç ilçe temsilciğine atanan Fehmi Kaplan yaptığı açıklamada, toplum olarak kaybetmeye başladığımız, milli, manevi, kültürel değerlerimizin yeniden canlandırılması ve toplumsal yardımlaşmayı yaymaya yönelik bu konuyu dert eden, yüreği güzel insanların bir arada olmaktan gurur duyacağım, dedi.

Anadolu Kardeşlik Platformu Akçakale ilçe temsilciğine atanan Reşat Kılıç yaptığı açıklamada Bu bizim üzerimizdeki sosyal sorumluluk. Durumu iyi olan olmayana yardım ettiği sürece hiçbir çocuk ağlamaz, hiçbir çocuk üşümez" diye konuştu.

Anadolu Kardeşlik Platformu Eyyübiye ilçe temsilciğine atanan Mustafa Dara yaptığı açıklamada

Anadolu Kardeşlik Platformu; toplum olarak kaybetmeye başladığımız, milli, manevi, kültürel değerlerimizin yeniden canlandırılması ve toplumsal yardımlaşmayı yaymaya yönelik bu konuyu dert eden, yüreği güzel insanların bir araya gelmesini amaç edinen gönüllü bir platformudur.

Ciddi anlamda toplumsal yozlaşma ve ahlaki değer kaybı yaşamaktayız. Çocuklarımızı, gençlerimizi sosyal medya ve gayrı ahlaki dizilerin etkisinden kurtarmayı amaçlıyoruz. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir.(hadisi şerif)" diyen bir peygamberin ümmeti olarak, toplumsal yardımlaşmayı yayma, "ben" duygusundan kurtararak "bizlik" duygusunu hissettirmeyi ilke edindik.

Bu platform gönüllülük esasına dayalıdır. Amacımız okyanusta bir damla olabilmektir. Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Kardeşlik Platformu Urfa'da Oluşumunu Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement