Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Müsabakaları - Son Dakika
Spor

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Müsabakaları

Bartın Hentbol Takımı'nın, Amasya'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalarında yarı finale yükseldiği bildirildi.

08.02.2016 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Hentbol Takımı'nın, Amasya'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalarında yarı finale yükseldiği bildirildi.

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bartın, Samsun, Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Sinop, Trabzon, Artvin, Erzincan, Tokat, Rize, Ordu illerinden 12 takımın katıldığı müsabakalarda takımların yarı final için mücadele ettiği belirtildi.

Açıklamada, Bartın Hentbol Takımı'nın, Rize, Zonguldak ve Kastamonu takımlarını yenerek yarı finale yükseldiği kaydedildi.

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte son yıllarda alınan başarıların daha büyük başarılar adına umut verici olduğunu söyledi.

Bartın Hentbol Takımı'nın, Anadolu Yıldızlar Liginde finallere kadar yükselip iyi dereceler elde edeceğine inandığını ifade eden Özdemir, "Bartın'da sporun üst seviyelere taşınması için çalışmalarımız devam ediyor. Sporcularımızın aldığı başarılarda son yıllardaki tesisleşme ve spor yatırımlarının katkısı çok büyük. İnşallah çok daha büyük başarılara imza atacağız. Hentbol takımımız ve antrenörlerimiz Hüsne Kösedağı ve Recep Kösedağı' nı tebrik ediyor yarı finallerde başarılar diliyorum" dedi

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement