ASHRAE Turkish Chapter, Sodex Ankara Fuarı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

ASHRAE Turkish Chapter, Sodex Ankara Fuarı'na Katıldı

ASHRAE Turkish Chapter, Sodex Ankara Fuarı\'na Katıldı

ASHRAE Turkish Chapter, 7-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Sodex Ankara fuarında RAL CRC 2015 hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

21.05.2015 09:01

Section olarak ASHRAE bünyesine dahil olup sadece bir yıl içinde Chapter olan ve bu statüye en kısa sürede ulaşan Section unvanını elde eden ASHRAE Turkish Chapter, ikinci yılının sonunda RAL CRC 2015'İ İstanbul'a getirerek başarısını taçlandırdı.

2 ila 4 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan RAL CRC 2015'e yurtdışından çok sayıda sektör profesyonelinin katılacağı tahmin ediliyor. Ana temasının "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" olarak belirlendiği RAL CRC 2015'e Türkiye'den de yoğun katılımın gerçekleşeceği öngörülüyor.

ASHRAE ile ilgili konuşan ASHRAE Turkish Chapter Saymanı Bahadırhan Tari, "ASHRAE; 1894'ten bu yana bina tesisat sistemleri, enerji verimliliği, iç hava kalitesi ve sürdürülebilirlik alanlarında çalışan uluslararası bir dernektir. Dernek olmalarına rağmen kendi AR-GE programına sahiptir ve 130'dan fazla ülkede 54 binin üzerinde üyesi bulunmaktadır. Derneğin amacı; üyelerine teknik bilgi sunmak, sektörün standartlarını ve teknik ilkelerini oluşturmak ve sektör profesyonellerinin eğitimini ve iletişimini sağlamaktır" açıklamasında bulundu.

RAL CRC 2015'yi anlatan Tari,"Hindistan, Pakistan, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Lübnan, Mısır, Nijerya, Yunanistan, Romanya, Sırbistan, Polonya, Slovenya, Macaristan, Hırvatistan, Makedonya, Portekiz, İspanya, Lüksemburg, Belçika, Hollanda, Güney Kıbrıs ve Türkiye'nin oluşturduğu "Chapter" ve "Section"lar "Region At Large" RAL olarak bilinen Geniş Bölge'yi oluşturmaktadır" dedi.
RAL CRC 2015'in tüm katılımcılara ve iklimlendirme sektörüne katkı sağlayacağını söyleyen Tari, RAL CRC 2015'in "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" konusunda ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerinin görüşlerini öğrenme ve yeni bakış açıları ile daha inovatif fikirler elde etme fırsatı kazandıracağını vurguladı.
Verdiği Ar-ge desteği ve teknik bilgi ile ASHRAE'nin dünya standartlarını belirlediğini kaydeden Tari; ASHRAE'nin ısıtma, soğutma, havalandırma ve iklimlendirmeyle ilgili insani faktörleri halkın değişen ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermek üzere geliştirme misyonuyla çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ASHRAE Turkish Chapter, Sodex Ankara Fuarı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement