CHP'li Özel'den AK Partili Vekillere Yanıt - Son Dakika
Politika

CHP'li Özel'den AK Partili Vekillere Yanıt

CHP'li Özgür Özel, AK Partili Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar'ın sözlerine cevap verdi, "Yapılacak iş, bir vidanjör çağırmaktır. Bu pisliği alıp bu Meclisten gidip müsait bir yere boşaltmak lazım" dedi.

29.06.2016 16:50  Güncelleme: 00:09

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Türkiye'de yaşananların siyasi bir sorumluluğu olduğuna işaret ederek, "Hükümetin hesap vermesi ve sorumluluk makamındakilerin en üst makamdan başlayarak istifa etmeleri gerekiyor. İstifa etsinler, çünkü Türkiye'yi yönetemiyorlar." dedi.

Özel, TBMM'de gazetecilerin Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin sorularını yanıtladı. Özel, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ile Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın saldırı sonrası medya ve sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla yaptıkları açıklamalara ilişkin soruları da cevap verdi.

"ÇUKURDA SİYASET YAPIYORLAR"

"Şamil Tayyar ile Mehmet Metiner siyasetin seviyesini düşürmüyorlar, onlar bir çukurda siyaset yapıyorlar" ifadesini kullanan Özel, o düzeye yorum yapmanın bile gereksiz olduğunu belirtti.

Özel, "Bomba patladıktan sonra atılan, silinen twitler, bazı kullanılan ifadeler, bunların hepsi, 'Bir sonraki saldırı olduğunda ne söyleyelim de kendi sorumluluğumuzu örtelim, başkalarına kara çalalım' diye önceden planlanmış işler. Bu kadar kısa sürede, bu kadar hazırlıklı, organize iş başka türlü mümkün olmaz." dedi.

"YAPILACAK İŞ, VİDANJÖR ÇAĞIRMAKTIR"

Saldırıların sonrasında başkalarına kara çalma anlayışı içinde hareket edenler olduğunu belirten ve bu durumu eleştiren Özel, şunları kaydetti:

"Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar'ın siyaset düzeyi foseptik çukuru siyaset düzeyidir. Buna karşı bir şey söylemek yerine yapılacak iş, bir vidanjör çağırmaktır. Bu pisliği alıp bu Meclisten gidip müsait bir yere boşaltmak lazım. Biz Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar için siyaset kurumunun sözcülerini değil, vidanjörleri göreve çağırıyoruz. Bu pisliği buradan tahliye etmek lazım."

CHP\'li Özel\'den AK Partili Vekillere Yanıt
Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'li Özel'den AK Partili Vekillere Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • birisi: syn veli siz ailecek chp zihniyetinin farkına varamamışsınız tabiki biraz içinizde allah korkusu varsa 21 5 Yanıtla
  • gazi: chp terör örgütlerini açıktan savunuyor gizlemiyorsiz ne konuşuyorsunuz salaklar genel başkanları teröris ölen insanlara seviniyor hükümet zor durumda kalsın diye 19 7 Yanıtla
  • veli: bu olaydan sonra artık akpye oy vermeyecez ailece.. suriyeden farkımız kalmadı.. 8 4 Yanıtla
    lotus: BENIM KISI GERCEK SENIN KI YALAN GECEN SECIMDE BES KISILIK BIR AILE ADAMLA SOHBET ETTIM CHPNIN KIRLI YUZUNU ANLATINCA INTERNETTEN GOSTERDIM RESIMLERDE DELILLERLE BIRDAHA TOVBE GITTI SIZIN BES OY PAAKAPAKA CHP 15 4 lotus: AKP YU GECEMESSINIZ BASKANLIK GELSINDE GORURSUNUZ ON SECIMDIR KAYBEDIYORSUNUZ KIMSE SIZINLE IKDIDAR BILE OLMAZ MHP BILE OLMADI SIZIN ISINIZ BITTI THE END CHP 2 5
  • lotus: DSP DYP ANAP GIBI BATIPP GIDER ISALLAH CHP ZATEN BATIYORR 6 3 Yanıtla
    E.N: dantelliler suni partiniz 14 yılda kendini bitridi bir yalanı yaşıyor soluyorsunuz egemenlik er geç TÜRK MİLLETİNE dönecektir bb cb hiçbir konuşmalarında TÜRK MİLLETİ demiyor? sebebini merak eden bir kyn yokmu hiç? 1 4
  • adam mısınız lan: klıştar oglu ceza evine ziyarte gitsin 6 3 Yanıtla
  • türk: akp bir ihanet şebekesidir,,siyonizmin türkiyenin başına bela ettiği bir projedir.. 4 4 Yanıtla
    E.N: TÜRKLERİN başına olucaktı aslen böyledir 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement