Aziz Yıldırım'dan Caner'e Fırça - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Caner'e Fırça

Fenerbahçe ile Bursaspor'un 1-1 berabere kaldığı maçta Aziz Yıldırım, oyundan çıkarken hocasına el kol hareketi yapıp bağıran Caner Erkin'e fırça attı.

26.11.2014 09:14  Güncelleme: 09:21

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan erken alındığı için hocası İsmail Kartal'a el kol hareketi yapıp bağıran Caner'in 90 dakika sonrasında çark edip sarı-lacivertli camiadan özür dilemesinin yankıları devam ediyor.Başkan Aziz Yıldırım, önceki geceki maçtan sonra Caner'i fırçalamak için Topçular İskelesi'nde özel aracının içinde tam 45 dakika bekledi. Yıldırım, sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüs feribota binince Caner'i yanına çağırdı ve "Hocana karşı bir daha böyle bir saygısızlık yaparsan affetmem" diye bağırdı.

ARACINDA 45 DAKİKA CANER'İ BEKLEDİ

Fenerbahçe'nin önceki gün Bursa ile oynadığı maçta oyundan alınınca teknik direktör İsmail Kartal'a sert tepki gösteren Caner Erkin bu hareketi nedeniyle fena fırça yedi. Bursa'ya takım otobüsüyle giden başkan Aziz Yıldırım 1-1 biten maçın hemen ardından İstanbul'a dönmek için özel aracıyla yola çıktı. Ancak Yıldırım, Caner'e o kadar çok sinirlenmişti ki karar değiştirdi ve Topçular feribot iskelesinde 45 dakika boyunca Fenerbahçe otobüsünü bekledi.

"BU SANA SON UYARIM BARDAĞI TAŞIRMA"

Yıldırım, daha sonra otobüsün ardından aracıyla feribota bindi. Hemen Caner'i yanına çağıran başkan sinirli bir şekilde "Yaptığın hareket çok yanlıştı. Milyonlarca kişinin izlediği maçta hocana saygısızlık yapıyorsun. Bardağı taşırma. Yeter artık! Bu sana son uyarım. Eğer bir daha böyle bir şey yaparsan affetmem, ona göre" diye gürledi. Bu sözleri başını eğip dinleyen Caner Erkin tek kelime bile etmedi ve fırça bittikten sonra arkadaşlarının yanına döndü.


Aziz Yıldırım\'dan Caner\'e Fırça
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Caner'e Fırça - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • OSMANLI: Evde karısına kızamaz gelir hocaya dayılık yapar 30 3 Yanıtla
  • FORZA CİM BOM BOM: AHAHAHA BETER OLUN SİZ ZATEN BÖYLE DURUMLARIN TAKIMISINIZ YİYİN BİRBİRİNİZİ 10 18 Yanıtla
  • Şikeciker: Wayyy aziz başkana bak volkana milli maç sonrası ne dedi acaba çok merak ettim fenerli degilmisiniz cidden şaşırmışsınız ama bu sene sizi hiç bişey kurtaramıcak beter olucaksınız beterr 9 10 Yanıtla
  • MB: Gs liler toplanmıs yıne bir fenerbahçe haberinde serefli olun bari fb li gibi yorum yapmayın ! 10 7 Yanıtla
  • hakan: ahlaksız futbolcuları koruduğunuz sürece bunlar az bile bugün bunu koru yarın digerlerini özelliklke fener bahçeliller emre volkan caner melo bunların futbolla alakası kesilmeli 6 3 Yanıtla

Advertisement