Bağcılar Belediyesi'nin "Adanmış Ömürler" Programı - Son Dakika
Yerel

Bağcılar Belediyesi'nin "Adanmış Ömürler" Programı

Gazeteci yazar Taşgetiren: "28 Şubat, İslam'ı azaltma operasyonudur ve Türkiye'nin dışından yapılan bir operasyondur"

13.12.2014 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci-yazar Ahmet Taşgetiren, 28 Şubat'ın, İslam'ı azaltma ve Türkiye'nin dışından yapılan bir operasyon olduğunu belirtti.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Adanmış Ömürler" programına konuk olan Taşgetiren, tecrübelerini paylaştı.

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi mezunu Taşgetiren, tek partili dönemde çok sıkıntılar yaşandığını dile getirerek, "Babam o yıllarda beni imam hatip lisesine kayıt ettirdi. Bu aslında babamın tercihiydi. Ben babamın gelecek projesiydim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Başbakan Ahmet Davutoğlu da 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de aynı şekilde… Bizler babalarımızın gelecek projeleriydik. Babalarımız bizi bu ülkenin geleceğinde sorumluluk almamız ve taşın altına elimizi koymamız için imam hatip liselerine yazdırdı. Bize düşen görev, bize yüklenen görevleri ileriye taşımaktır" diye konuştu.

Taşgetiren, üniversiteyi bitirdikten sonra Mücadele Birliği'ne katıldığını belirterek, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Hüseyin Gülerce'nin de Mücadele Birliği'nde yetiştiğini anlattı.

Mücadele Birliği'nin misyonunu, "Ülkenin geleceğini hazırlamak ve yetişmiş insan sağlamak" şeklinde tanımlayan Taşgetiren, o dönemde gazeteciliğe ve yazarlığa başladığını ve birlik adına çıkarılan Bayrak gazetesinde ilk yazılarını yazmaya başladığını aktardı.

Ahmet Taşgetiren, 28 Şubat dönemine de değinirken, "28 Şubat, İslam'ı azaltma operasyonudur ve Türkiye'nin dışından yapılan bir operasyondur" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bağcılar Belediyesi'nin 'Adanmış Ömürler' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement