'Bağdadi Öldü mü?' Sorusuna ABD'den Yanıt Geldi - Son Dakika
Güncel

'Bağdadi Öldü mü?' Sorusuna ABD'den Yanıt Geldi

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yüzbaşı Jeff Davis, 'IŞİD lideri Bağdadi öldü mü?' sorusuna, "Bu iddiaları destekleyecek herhangi bir bilgi görmedik." cevabını verdi.

14.06.2016 23:58  Güncelleme: 23:59

Bakanlık Sözcüsü Yüzbaşı Jeff Davis, gazetecilere yaptığı bilgilendirme toplantısında, ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyon uçaklarının Rakka'ya düzenlediği saldırıda Bağdadi'nin öldüğüne ilişkin iddialar hakkındaki soruları yanıtladı.

Davis, sosyal medyada da bu tür iddialar bulunduğunu hatırlatarak, "Bu iddiaları destekleyecek herhangi bir bilgi görmedik." dedi.

"ELİMİZDE DOĞRULUĞUNU GÖSTERECEK BİR ŞEY BULUNMUYOR"

Daha önce de Bağdadi'nin öldüğüne yönelik iddialar ortaya atıldığını belirten Davis, "Elimizde bunların bağımsız olarak doğruluğunu gösterecek bir şey bulunmuyor." diye konuştu.

ABD'Lİ YETKİLİLER HALA YAŞADIĞINI DÜŞÜNÜYOR

IŞİD ile bağlantılı olduğu belirtilen bir haber ajansı, Bağdadi'nin pazar günü Rakka'ya düzenlenen bir hava saldırısında öldüğünü ileri sürmüştü. Geçen hafta da Bağdadi'nin koalisyon güçlerinin hava saldırısında yaralandığı iddiaları ortaya çıkmış, ABD'li yetkililer Bağdadi'nin hala yaşadığını düşündüklerini açıklamıştı.

\'Bağdadi Öldü mü?\' Sorusuna ABD\'den Yanıt Geldi

Son Dakika Güncel 'Bağdadi Öldü mü?' Sorusuna ABD'den Yanıt Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Ak genç: Bence olmemistir eğer ölseydi yas ilan ederdik 9 17 Yanıtla
    Canım feda sana yaresulallah: Sen olsan olsan kara ..zift genc olisun paralelci hdpkk li chpli 7 3
  • Gokmen: Öldu öldü obama ve putin cenaze namazina katildi. Adamlar kendi adamini neden oldursunler kafaniz basmiyormu uyanin artik 18 5 Yanıtla
    Bu kadar komplo üretmeyin, gözünüzü açın: Bütün dünyanın tek savaştığı ve anlaşamadığı adam nasıl kendi adamları oluyor.misal TC nin anlayamadığı PKK ile niye bütün dünya anlaşıp ona yardım ediyor ama IŞİD le hepsi PKK nın yanında savaşıyor 0 0 Aspirin: Cünkü ortadoğuda şartlar ve menfaatler değiştiği için yeni sınırlar yeni dostlar yeni düşmanlar üretiyorlar,hem silah satıp hemde petrola sahip oluyorlar hemde müslüman kanı döküyorlar yani bir taşla iki kuş değil 4-5 kuşu birden vuruyorlar.gerçi bunu anlamak için komplo üreten paranoit olmaya gerek yok,düz mantıkla bakmak yeterli 0 0 Aspirin: Bu adamlar başka,adamlarının işi bitince bal gibi öldürürler 0 0
  • sinirli: işid diye birşey yok rusyanın askerleri bunlar 2 5 Yanıtla
  • Sosyalist islamcı : Bu zat ölmemiş yaşıyor . eğer ölseydi. En başta Türkiye de yaş ilan edilirdi. 7 0 Yanıtla
  • ebu ubeyde: ışid pkk yı amerikayı komünistleri haçlıları siyonları geberttikçe şeriat düşmanları kuduruyor 1 4 Yanıtla
  • turanci: Gebermis ))))) 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement