Bakan Arslan: Çarşamba Havalimanı'nı 3 Ay Kapatacağız (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Arslan: Çarşamba Havalimanı'nı 3 Ay Kapatacağız (2)

Bakan Arslan: Çarşamba Havalimanı\'nı 3 Ay Kapatacağız (2)

'ONLAR İSTEDİKLERİ KADAN KARŞI ÇIKSIN, BİZ BİR BİR BİTİRİYORUZ'Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekkeköy İlçesi'nde düzenlenen Samsun-Çarşamba Devlet Yolu köprülü kavşaklar temel atma törenine katıldı.

25.11.2016 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'ONLAR İSTEDİKLERİ KADAN KARŞI ÇIKSIN, BİZ BİR BİR BİTİRİYORUZ'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekkeköy İlçesi'nde düzenlenen Samsun- Çarşamba Devlet Yolu köprülü kavşaklar temel atma törenine katıldı. Burada konuşan Bakan Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının dünyadaki mazlumların ve mağdurların umudu olmaya devam ettiğini söyledi. Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin olduğunu söyleyen Bakan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşte o lider dünyaya kafa tuttukça sizler ve dünyadaki mağdurlar mazlumlar o lideri destekledikçe ne yazık ki; Türkiye'nin büyümesini istemeyen, Türkiye'nin büyümesi önünde engel olmak isteyen çok rakip çok dış güç çıktı. Ancak en kötüsü içimizdeki hainlerin onlara maşalık etmesiydi. İçimizdeki hainlerin Türkiye'nin bu kutlu yürüyüşüne, Cumhurbaşkanımızın bu kutlu yürüyüşüne engel olmak isteyenlere alet olmasıydı. Sadece 15 Temmuz'da değil 17-25 Aralık'ta, gezi olaylarını düşünün neyi istemiyorlardı, İstanbul'da üçüncü köprüyü istemiyorlardı. İstanbul'da üçüncü havalimanını istemiyorlardı, İstanbul- İzmir arası otoyolunu ve Osman Gazi Köprüsü'nü istemiyorlardı. Ülkemiz insanının, ülkemizin büyümesi için çok önemli olan bu büyük projeleri istememesi akıl alır gibi değil. Ama ben sebebini söyleyeyim. Türkiye'nin Avrupa ile Asya arasındaki köprü konumunun hakkını vermek adına büyük projeler yapması bu projelerden ekonomi ve ticaretin büyümesi ve bu anlamda Türkiye'nin büyümesi dış güçlerin işine gelmiyordu. İşte bu dış güçler, bizim içimizdeki hainleri kışkırtarak, onları maşa olarak kullanarak bizim bu büyük projelere karşı çıkmaya başladılar. Onlar istedikleri kadar çıksın, biz büyük projeleri bir bir bitiriyoruz ve bitirmeye devam edeceğiz."

BAKAN KILIÇ: TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELEDE GERİ DURMAYACAĞIZ

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç ise terör örgütleriyle mücadalede geri durmayacaklarını belirterek şöyle konuştu:

"15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ihanet edenlerin o hain terör şebekesinin, FETÖ terör şebekesine karşı PKK'sına, DAEŞ'ine karşı El Nusrası'na karşı, biz hepsine karşı mücadele halindeyiz. Bu mücadeleden de geri durmayacağız. Canımızı ortaya koyduk. Cumhurbaşkanımızın, baş komutanımızın ortaya koymuş olduğu o hedeflerden geri durmadan yürüyeceğiz. Bizi bugün anlamayanlar ve eleştirelenler yarın anlayacaklar. Bir zamalarlar ne diyorlardı. Sayın Cumhurbaşkanımız bunlar korkunç bir şebekedir, bunlar ülkeye büyük ihanet içerisindedir, dediklerinde 'Ya o kadar değil sayın Cumhurbaşkanım, niye o kadar sert söylüyorsun' ne oldu. 15 Temmuz gecesi o kadar da sert söylüyorsunuz diyenler ne oldu. Gördünüz işte nasıl bir ihanet şebekesi ile karşı karşıya olduğumuzu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin imkanlarıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içerisine sızan ve orada milletine devletine bağlı olan askeri personelimizin arasına sızmaya çalışıp da ihanet edenlere kusura bakmayın, bizim acıyacak hiçbir yanımız yok. Hiç acımayız da. Onlarla işbirliği yapanlara karşı da acıyacak yerimiz yok bizim. Herkes görevinini başındadır. Biz işimizi biliyoruz. Adalet terazisi ortadadır. İnce eliyoruz, sık dokuyoruz. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın da talimatı açıktır, vicdani bakışımız da budur. Ama kusura bakmayın acıma yok. Dolayısıyla bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" dedi.

Bakanlar Arslan ve Kılıç daha sonra hazırlanan butonlara basarak temel attı. Bakan Arslan buradaki tören sonrasında Samsun Çarşamba Havalima'ndan özel uçakla Türkmenistan'a gitmek üzere kentten ayrıldı.

BAKAN KILIÇ TRAMVAYA BİNDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ise TÜYAP Fuar Merkezi'nde açılan Gıda Fuarı'na gidip stantları gezdi. Burada bir stantta kendisine yemek ikramında bulundu. Yemeğin tadına bakan Bakan Kılıç, bu sırada kendisini takip eden basın mensuplarına da ikram etti. Bakan Kılıç, bir basın mensubunun fotoğraf makinesini alıp kendisini takip eden gazetecilerin fotoğrafını çekti.

Bakan Kılıç, buradan ayrıldıktan sonra makamın aracından inip Samsun Raylı Sistem Hattı'ndaki tramvaya bindi. Bakan Kılıç'a Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de eşlik etti. Bakan Kılıç'ı tramvayda gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar Bakan Kılıç ile selfie çekti.

Bir mobilya firmasının üretim bölümünde boya ustası olarak çalışan 50 yaşındaki Mehmet Yargu da Bakan Kılıç'ı tramvayda görünce şaşırdı. İş çıkışında tramvayı kulllandığını söyleyen Yargu, bir süre Bakan Kılıç ve beraberindekiler ile sohbet etti. Bakan Kılıç, karayolları durağında tramvaydan indi ve makam aracına geçerek Golf Kulübü'ne gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Arslan: Çarşamba Havalimanı'nı 3 Ay Kapatacağız (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement