Bakan Eroğlu ve Süleyman Soylu, Aydın'a Gidecek - Son Dakika
Yerel

Bakan Eroğlu ve Süleyman Soylu, Aydın'a Gidecek

Bakan Eroğlu ve Süleyman Soylu, Aydın\'a Gidecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın ve ilçelerinde bir dizi incelemelerde bulunacak.

11.03.2014 14:40  Güncelleme: 14:47

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın ve ilçelerinde bir dizi incelemelerde bulunacak.

Aydın il merkezinde yarın saat 09.00'da AK Parti Aydın milletvekilleri, AK Parti Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel ile birlikte düzenleyeceği toplantıyla programına başlayacak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, saat 11.00'de Çine, saat 13.00'de Karpuzlu, saat 15.00'de Yenipazar, saat 16.30'da Nazilli, saat 18.30'da Germencik, saat 19.45'de İncirliova ve saat 21.00'de de Koçarlı'da vatandaşlarla bir araya gelecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, Cuma ve Cumartesi günleri Aydın'da olacak. Bakan Eroğlu, Cuma günkü programında saat 21.00'de Aydın'da yayın yapan bir yerel televizyona konuk olacak. Eroğlu, Cumartesi günüde saat 09.30'da Söke'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek. Saat 11.30'da Söke esnaf ziyaretleri yapacak olan Eroğlu, saat 14.30'da Çine Gökbel Barajı ve HES yerinde inceleme ve tanıtım yapacak. Saat 15.30'da Çine'de esnaf ziyaretleri yapacak olan Bakan Eroğlu, Çine'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşecek toplantının ardından Aydın programını tamamlayacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Eroğlu ve Süleyman Soylu, Aydın'a Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement