Bakan Işık'tan AK Parti Kocaeli Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan Işık'tan AK Parti Kocaeli Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti

Bakan Işık\'tan AK Parti Kocaeli Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti’nin Kocaeli’deki ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde gösterilen başarıdan dolayı teşekkür etti.

07.11.2015 22:53

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti'nin Kocaeli'deki ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde gösterilen başarıdan dolayı teşekkür etti.

1 Kasım seçimlerinin ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli teşkilatlarını teker teker ziyaret ederek partililere teşekkür etti. Bakan Işık, Kocaeli'de AK Parti Kandıra, Dilovası, Körfez, Derince ve İzmit ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Programlarda konuşan Bakan Işık, "Başarının asıl mimarı halktır. Bu büyük bir övünç kaynağı. Son 60 yılda Kocaeli'de bu kadar yüksek oranda oy alan başka bir parti yok. Bu tabloyu ortaya koyan milletimize elimizden geleni yapmak için çalışacağız. Bu seçim hepimiz için seferberlik seçimi oldu. AK Parti için de kader seçimi niteliği taşıyordu. 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonuç ülkenin gelişmesini ve kalkınmasını istemeyenleri çok sevindirdi. O süreçte biz halk neden AK Parti'ye oy vermedi de oylarımız düştü diye sorguladık. 1 Kasım'da ortaya çıkan sonuç bizim gönül coğrafyamızı da sevince boğdu. Artık Türkiye'nin umursanmayacağını düşünen ülkeler 1 Kasım'da geri adım attı. Örneğin PYD'ye silah sattığını söyleyen Amerika, artık silah satışını durdurduğunu açıkladı. Türkiye'nin artık umursanmaya değer bir ülke olmadığını düşünen Rusya ile 1 Kasım seçimlerinden bu yana ilişkilerimiz iyi bir şekilde devam ediyor. Bunların hepsi Türkiye'de güçlü bir hükümet göreve geldiği için olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde gördüğüm bir ankette 1 Kasım seçimlerinden memnun olanların oranı yüzde 85 olarak çıkmış. Yani AK Parti'ye oy vermeyenler bile 'İyi ki böyle oldu' diyor. Milletimiz sonuçtan memnun. 1 Kasım seçimlerinde milletimiz bizi bir daha muhalefet partilerine mecbur bırakmadı. Şu andan itibaren 2019 seçimleri için çalışmalarımız da fiilen başlamış bulunuyor. 2019 üç tane seçim geçireceğimiz önemli bir yıl olacak. Önce yerel seçimleri yapacağız. Ardından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerden de alnımızın akıyla çıkmamız için bugünden, sağlam bir şekilde çalışmalarımızı başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Işık'ın konuşmasının ardından toplantılar basına kapalı olarak devam etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Işık'tan AK Parti Kocaeli Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement