Barış İçin Başbakan Erdoğan'a Koşuyor - Son Dakika
Güncel

Barış İçin Başbakan Erdoğan'a Koşuyor

Barış İçin Başbakan Erdoğan\'a Koşuyor

Uşaklı ultra maratoncu Akın Yeniceli, 'Barış, Kardeşlik ve Demokrasi' için Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Uşak'tan yola çıktı.

05.10.2013 12:48  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşaklı ultra maratoncu Akın Yeniceli, 'Barış, Kardeşlik ve Demokrasi' için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Uşak'tan yola çıktı. Yaklaşık 362 kilometre maraton koşacak olan Yeniceli'nin salı günü Ankara'da olacağı bildirildi.

Dünyada yaşanan savaşlar ve kardeşi kardeşin vurmasını kınayan Uşaklı ultra maratoncu 27 yaşındaki Akın Yeniceli, 'Barış, Kardeşlik ve Demokrasi" için dediği koşusuna bugün Uşak'tan başladı. Ultra maratoncu Akın Yeniceli 362 kilometrelik maratonunu salı günü tamamlayarak, Ankara Söğütözü'ndeki Ak Parti Genel Merkezi binasında sonlandıracak. Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş tarafından karşılanacak olan Yeniceli, ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürülecek.

Uşak'ı en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek için elinden geleni yaptığını belirten Akın Yeniceli, "Çok sayıda maratona katıldım. Çok sayıda birinciliğim var. Son olarak Beyaz Show'a koşmuş ve ilimizi en iyi şekilde tanıtmıştım. Şimdi de barış, kardeşlik ve demokrasi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a koşuyorum. Salı günü Ak Parti Grup Toplantısı'nın yapıldığı binanın önünde olacağım. Başbakan Erdoğan'a barış, kardeşlik ve demokrasi konunda destek vereceğim. Dünyada savaş var ve kardeşler birbirini vuruyor. Barış ve kardeşlik çok önemli. Bunun için bu anlamlı koşuyu yapmaya karar verdim. Artık savaşlar olmasın, kardeşler birbirini vurmasın diyerek bu yola çıkıyorum" dedi.

Gençleri kahve köşelerinden kurtarmak ve spora özendirmek için başarılı olan sporculara her zaman destek olduğunu belirten Akın Yeniceli'nin sponsoru işadamı Hüseyin Keskin ise, "Akın bana üç yıl önce geldiğinde maraton koştuğunu ve desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Bir süre izledim, her yerden başarılarla dönünce destek vermeye başladım. Halen de destekçisiyim. Spora gönül veren ve başarılı olan gençlerimize her zaman kapım açık" diye konuştu. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Barış İçin Başbakan Erdoğan'a Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement