Bursa'da Başkan Altepe Gönülleri Fethetti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Başkan Altepe Gönülleri Fethetti

Bursa\'da Başkan Altepe Gönülleri Fethetti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde vatandaşların sevgi seliyle karşılandı.

04.04.2014 08:51  Güncelleme: 11:39

Bursa'da güven tazeleyerek ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Başkan Recep Altepe, Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da kendisini destekleyen vatandaşlarla bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde vatandaşların sevgi seliyle karşılandı.

Başkan Altepe, "Karacabey yalnız değil, arkasında Büyükşehir Belediyesi var. Teşekkürümüzü hizmetlerimizle göstereceğiz" diye konuştu.

Başkan Altepe, "Artık kazanan Mustafakemalpaşa olacak. Halka hizmet bizim işimiz" dedi.

Bursa'da güven tazeleyerek yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Recep Altepe, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür ederek 'daha fazla hizmet' sözü verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ile birlikte önce Karacabey, ardından da Mustafakemalpaşa'da bir araya geldiği vatandaşlara seçimlerde kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Altepe, Matlı ve yerel seçimlerde Karacabey'in güvenini kazanan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte davul zurna eşliğinde Karacabey'in caddelerinde ve çarşısında gezdi. İlçe halkından yoğun ilgi gören Milletvekili Matlı, Başkan Altepe ve Özkan'a vatandaşlar alkışlarıyla destek verdi.

"Karacabey, artık yalnız değil"

Karacabey Belediyesi'nde vatandaşlara seslenen Başkan Altepe, ilçede tarihi bir gün yaşandığını belirterek, "Karacabey, yeni başkanını buldu. Son sözü halk söyleyecek dedik. Karacabey halkı, Ali Özkan'ı seçti. Bu dönem farklı bir dönem olacak. Karacabey, artık yalnız değil. Karacabey'in arkasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Recep Altepe ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var. Desteğinize teşekkür ediyorum. Bizler icraat adamıyız. Asıl teşekkürü, hizmetlerimizle göstereceğiz" diye konuştu.

Karacabey'de 'önce insan'

Başkan Altepe, Karacabey'in yeni dönemde yoğun hizmet alacağını sözlerine ekledi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da 'önce insan' felsefesiyle yola çıktıklarını anlatarak, "Hizmete ve Karacabey'i kalkındırmaya geldik. Karacabey'i özlediği yatırımlarla buluşturacağız. Yeni Karacabey'i inşa etmek için halkın hizmetkarıyım" dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ise çok zor bir seçim dönemi atlatıldığını belirterek, "Üçlü olsun, güçlü olsun dedik. Başbakan Erdoğan, Başkan Altepe ve Başkan Özkan ile Karacabey hizmet alsın istedik. Halktan alınan güçle en güzel hizmetleri Karacabey'e taşıyacağız" şeklinde konuştu.

"Halka hizmet bizim işimiz"

Başkan Altepe, daha sonra AK Parti Milletvekili Önder Matlı ile birlikte Mustafakemalpaşa İlçesi'ne de gitti. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Büyükşehir bürokratlarının da eşlik ettiği ilçe turunda, Altepe, vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. Başkan Altepe, Adnan Menderes Meydanı'nda halka seslenerek, "Mustafakemalpaşa'da yeni bir dönem başlıyor. İlçenin geleceği için yapılan her işe Büyükşehir Belediyesi de destek verecek. İlçede Sadi Kurtulan yeniden seçildi, Büyükşehir'de de ben Mustafakemalpaşalıların desteğiyle ikinci kez başkan oldum. Bu dönem yalnız değilsiniz. Artık kazanan Mustafakemalpaşa olacak. Halka hizmet bizim işimiz. Bu kadrolar icraat kadroları, bugüne kadar ne söylediysek yaptık, bundan sonra da daha fazlasını yapacağız" şeklinde konuştu.

Matlı'dan 'anahtar' sürprizi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da vatandaşlara kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür etti. Başkan Altepe, Matlı ve Kurtulan ile birlikte, Mustafakemalpaşa çarşısında esnafı ziyaret etti, Yalıntaş, Orta Mahalle ve Yeni Dere Mahalle'de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Milletvekili Önder Matlı, Yeni Dere Mahalle'de yaptığı konuşmada, Roman vatandaşlar için yaptırılan TOKİ konutlarının anahtarlarının yakında teslim edileceğinin de müjdesini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'da Başkan Altepe Gönülleri Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement