Başkan Türk Eş Başkan Yüksel Mutlu ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Türk Eş Başkan Yüksel Mutlu ile Bir Araya Geldi

Başkan Türk Eş Başkan Yüksel Mutlu ile Bir Araya Geldi

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı ve BDP eş Başkan Adayı Fazıl Türk, yine Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Adayı olan Yüksel Mutlu ile bir araya geldi.

27.01.2014 17:14

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı ve BDP eş Başkan Adayı Fazıl Türk, yine Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Adayı olan Yüksel Mutlu ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Başkan Fazıl Türk, Eş Başkan Adayı Yüksel Mutlu'yu çiçeklerle karşılarken, ziyarete Başkan Yardımcısı Makbule Kaplan da katıldı. Ziyareti hakkında açıklama yapan Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Adayı Yüksel Mutlu, "Sayın Başkanımızın Akdeniz'de bugüne dek imza attığı çalışmalar gerçekten takdire şayan çalışmalardır. Halkımız tarafından da bu gerçek görünüyor ve biliniyor" dedi.

Eş başkanlık sistemine de değinen Mutlu, "Ben de Eş Başkan Adayı olarak buradayım. Bundan sonraki çalışma sistemimiz eş başkanlık şeklinde olacağı için seçim çalışmalarını da birlikte sürdüreceğiz. Çalışmalarımızı güç birliği içinde yürütüp seçimi de yine birlikte kazanacağız. Elbette 31 Mart'ta Akdeniz'de tekrar zaferle uyanacağız ve bundan sonraki 5 yıllık hizmet ve çalışmalarımıza, hem belediye personeli, hem mevcut başkanımız hem de halkımızla birlikte devam edeceğiz" diye konuştu.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Eş Başkan Adayı Fazıl Türk ise ziyareti nedeniyle Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Adayı Yüksel Mutlu'ya teşekkür etti. Eş başkanlık sisteminin önemli olduğunu kaydeden Türk, "Bu sistem, bizler için vazgeçilmez ve herkese de örnek olacak bir sistem. Gelişmiş ülkelerin dahi bu sistemi örnek alacağını düşünüyoruz. Ortak ve eş güdüm içerisinde yürüyecek olan çalışmalarımız sayesinde eş başkanlık sistemi ile Akdeniz'deki başarımız ikiye katlanacak. Nitekim partimiz tarafından Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yüksel Mutlu'nun Mersin'den eş başkan adayı olarak gösterilmesi, partimizin Akdeniz'e verdiği önemin de bir göstergesidir. Akdeniz'i büyük farkla kazanacağımıza inanıyoruz. Toroslar'da iddialıyız, Yenişehir ve Mezitli'de de oy patlaması yapacağız" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Türk Eş Başkan Yüksel Mutlu ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement