Belediye Başkanları Gaziantep'i Gezdi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanları Gaziantep'i Gezdi

Belediye Başkanları Gaziantep\'i Gezdi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanları 4. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Gaziantep'e gelen belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesince yürütülen projeleri inceledi.

20.11.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanları 4. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Gaziantep'e gelen belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesince yürütülen projeleri inceledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, toplantıya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ev sahipliğinde 14 ilden 167 belediye başkanı ve 250 kişinin katıldığı bildirildi.

Üç gün süren toplantının ardından belediye başkanları, Gaziantep Sanat Merkezi, kale çevresi, Hamam Müzesi, Mutfak Müzesi, Kültür Yolu, Mozaik Müzesi, Fıstık Park ve Organize Sanayi Bölgesini gezdi.

Şahin'in de katıldığı gezide, proje alanlarında incelemelerde bulunan belediye başkanlarına, projelerin detayları hakkında bilgiler verildi.

Şahin ve ekibini yürüttüğü başarılı projelerden dolayı kutlayan belediye başkanları, Şahin ile ekibinin başarılarının devamını diledi, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da belediye başkanlarına yürüttükleri sokak sağlıklaştırma, restorasyon ve kentsel dönüşüm çalışmalarını gezdirdi.

Şahinbey Belediyesinin programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Abdulkadir Yüksel ve Mehmet Erdoğan, Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanları Gaziantep'i Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement