Botafogo, Lodeiro'yu Beşiktaş'a Vermedi - Son Dakika
Spor

Botafogo, Lodeiro'yu Beşiktaş'a Vermedi

Botafogo, Lodeiro\'yu Beşiktaş\'a Vermedi

Botafogo yönetiminden Beşiktaş'ın ısrarla istediği Uruguaylı orta saha oyuncusu Nicolas Lodeiro'nun transferine izin çıkmadı.

25.01.2014 08:56  Güncelleme: 09:02

Ronaldinho'nun ardından Beşiktaş'ın gerçekleştirdiği ikinci Brezilya seferi de hüsranla sonuçlandı. Bir süredir, Botafogo forması giyen Nicolas Lodeiro'yu renklerine bağlamak için uğraş veren siyah beyazlılara kötü haber geldi.

"SAÇMA SAPAN TEKLİF"

Beşiktaş'ın kiralık olarak anlaşmak istediği Botafogo'lu Lodeiro için kulüp başkanı Mauricio Asuncion'dan ilginç bir açıklama geldi. Beşiktaş'ın teklifini 'saçma' olarak niteleyen Başkan Asuncion, Sport TV'ye yaptığı açıklamada, "Beşiktaşlı yöneticiler futbolcumuzu 5 aylığına kiralamak istiyorlar. Memnun kalırlarsa satın alacaklarmış. Size tüm içtenliğimle söylüyorum, bu teklifi ciddiye bile almadık. Hatta çok saçma bulduk" ifadesini kullandı.

GECE YARISI OPERASYONU

Botafogo Kulübü, gece yarısı yaptığı açıklamada ise "Lodeiro takımda kalacak" diyerek son noktayı koydu. Böylece siyah-beyazlıların borsaya bildirdiği bu transfer fiyaskoyla sonuçlandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Botafogo, Lodeiro'yu Beşiktaş'a Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HAKAN: FİKRET ORMAN ALLAH AŞKINA ÇEK GİT SENİ SEVMEDİK SEVEMİYORUZ GİT KARDEŞİM GİDERKEN ŞU SAÇMA SAPAN KADRONUDA GÖTÜR KOSKACA 24'TE TOPLASAN 3 TANE ADAM ÇIKMAZ BUNU BİR SEN GÖRMEMEK İÇİN ÇABALIYORSUN YOLDAKİ SATICILARA SOR ONLAR BİLE BİLİYOR ,, 2 0 Yanıtla

Advertisement