Brüksel Saldırısında Eski Basketbolcu Sebastian Bellin de Yaralandı - Son Dakika
Spor

Brüksel Saldırısında Eski Basketbolcu Sebastian Bellin de Yaralandı

Belçika Brüksel'de meydana gelen terör saldırısının ardından BC Telenet Oostende basketbol takımının eski oyuncusu Sebastien Bellin'in yaralandığı belirtildi.

22.03.2016 15:10  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika Brüksel'de yapılan terör saldırısının ardından BC Telenet Oostende basketbol takımının eski oyuncusu Sebastien Bellin'in yaralandığı ortaya çıktı.

YOĞUN BAKIMDA

Belçika basınına konuşan Bellin'in yakını, "Onun durumu şu anda bilinmiyor" dedi. Oostende'nin eski pivot oyuncusunun yoğun bakımda olduğu açıklandı.

İTALYA'DA KALDI, BELÇİKA'YA DÖNEMEDİ

Belçika Basketbol Ligi ekiplerinden Antwerp'in ise İtalya'da olduğu bilgisi verildi. Saldırının düzenlendiği Zaventem havaalanına dönmek üzere olan ekibin, İtalya'da kaldığı ve terör saldırısından dolayı dönmediği belirtildi.

NORWICH'İN GOLCÜSÜ DE ORADAYDI

Norwich City'nin yıldız forveti Dieumurci Mbokani de saldırı sırasında Brüksel Havalimanı'ndaydı. Golcü oyuncu saldırıda yara almadı ancak psikolojik olarak çok etkilendi.

AİLESİYLE EVİNE DÖNDÜ

İngiliz kulübü yaptığı açıklamada, MBokani'nin ailesiyle birlikte evine geri döndüğünü ve ailesiyle zaman geçirdiğini söyledi. Ayrıca MBokani'nin toparlanana kadar kulüp tarafından herhangi bir çağır almayacağı da belirtildi.



Brüksel Saldırısında Eski Basketbolcu Sebastian Bellin de Yaralandı

Son Dakika Spor Brüksel Saldırısında Eski Basketbolcu Sebastian Bellin de Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yoruma gerek yok: Avrupa artıkluks hayat bıttı somurge bıttı sıra sıze geldı hesabını vereceksınız vede vebalını... 5 3 Yanıtla

Advertisement