Bursa 10 Yaşındaki Mehmet Uyuya Kaldı, Ailesinin İmdadına İtfaiye Yetişti - Son Dakika
Güncel

Bursa 10 Yaşındaki Mehmet Uyuya Kaldı, Ailesinin İmdadına İtfaiye Yetişti

Bursa 10 Yaşındaki Mehmet Uyuya Kaldı, Ailesinin İmdadına İtfaiye Yetişti

10 yaşındaki Mehmet uyuya kaldı, ailesinin imdadına itfaiye yetiştiBursa'da, kızlarını bugün yapılan LYS-4 sınavına götürdükten sonra evlerine dönen Gülsüm ve Zeki Hayırlı çifiti, evden dışarı çıkmasını istemedikleri 10 yaşındaki çocukları Mehmet'e, kapı zilini çalmaları, cep telefonu ile aramalarına rağmen ulaşamadı.

18.06.2016 16:18

10 yaşındaki Mehmet uyuya kaldı, ailesinin imdadına itfaiye yetişti

Bursa'da, kızlarını bugün yapılan LYS-4 sınavına götürdükten sonra evlerine dönen Gülsüm ve Zeki Hayırlı çifiti, evden dışarı çıkmasını istemedikleri 10 yaşındaki çocukları Mehmet'e, kapı zilini çalmaları, cep telefonu ile aramalarına rağmen ulaşamadı. Anahtar üzerinde olduğu için kapıyı açamayan aile itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen görevliler, iifaiye aracının merdiveni ile balkonundan girdikleri evde küçük çocuğu uyurken gördüler. İtfaiye görevlileri çocuğu kaldırmadan, kapıyı aileye açtı.

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi Merve Sokak'ta oturmakta olan Zeki ve Gülsüm Hayırlı çifti, kızlarını LYS-4 sınavına götürmek için sabah saatlerinde evden çıktı. Sınavın ardından dönen çift, evde olması gereken çocukları Mehmet Hayırlı'nın, zili çalmalarına rağmen kapıyı açmaması, cep telefonuna yanıt vermemesi sonucu panik yaptı. Kilit üzerinde oluduğu için anahtarları ile kapıyı açamayan aile, itfaiyeden yardım istediler.

Olay yerine gelen ekipler, üç katlı olan binanın en üst katında oturan eve, itfaiye araçlarında bulunan merdivenlerdeki sebetin yardımı ile balkondan girdi. Açık olan balkon kapısından içeri giren ekipler, uyurken gördükleri Mehmet Hayırlı'yı kaldırıp, kapıyı aileye açtı.

Aile rahat bir nefes alırken, küçük Mehmet'in sokakta oynayan arkadaşlarını ise itfaiye ekiplerinin eve girmesini cep telefonu ile görüntülemeleri dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa 10 Yaşındaki Mehmet Uyuya Kaldı, Ailesinin İmdadına İtfaiye Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement