Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "PKK, AK Parti ile uğraşıyor, Merkel, AK Parti ile uğraşıyor, Fransa, AK Parti ile uğraşıyor, Amerika, AK Parti ile uğraşıyor, PYD, AK Parti ile uğraşıyor.

26.10.2015 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, " PKK, AK Parti ile uğraşıyor, Merkel, AK Parti ile uğraşıyor, Fransa, AK Parti ile uğraşıyor, Amerika, AK Parti ile uğraşıyor, PYD, AK Parti ile uğraşıyor. Türkiye'ye, 'Bu ülkenin iki yakası bir araya gelmesin' diyen ne kadar şer güç varsa AK Parti ile uğraşıyor" dedi.

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde, partisinin seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Güllüce, burada yaptığı konuşmada 2003 yılında Türkiye'de hızlı tren olabileceğine ihtimal vermediğini, hayal bile etmediğini belirtti.

2001 yılında yaşanan ekonomik krizi hatırlatan Güllüce, bu krizde 460 bin esnafın, Tuzla'daki 350 fabrikanın battığını, işçilerin evlerinde ekmek götüremez hale geldiğini ifade etti. Yaşanan zorlukları anımsatan Güllüce, "O günkü psikolojiyle hızlı tren bizim nereden aklımıza gelecek? Fakat şimdi bırakın Boğazlıyan'ı, Bakü'ye kadar gideceğiz. Boğazlıyan elde bir, Türkiye'nin dışına çıkıyoruz. Tiflis- Ardahan hattı bitmek üzere, buradan bileti alacaksın, Tiflis'e ya da Bakü'ye gideceksin" dedi.

Türkiye'de hayal bile edilemeyecek işlerin gerçekleştirildiğini ifade eden Güllüce, şunları kaydetti:

"PKK, AK Parti ile uğraşıyor, Merkel, AK Parti ile uğraşıyor, Fransa, AK Parti ile uğraşıyor, Amerika, AK Parti ile uğraşıyor, PYD, AK Parti ile uğraşıyor. Türkiye'ye, 'Bu ülkenin iki yakası bir araya gelmesin' diyen ne kadar şer güç varsa AK Parti ile uğraşıyor. O zaman millet, 'senin dostun kim?' diye sorduğu zaman, 'AK Parti' diyeceğiz.

Yav bu Amerika ne ister AK Parti'den? Sarkozy'nin kitabında var, 'Ben tabii ki Tayyip Erdoğan ile uğraşırım. Ne arıyor Afrikalarda? Pazar payımızı düşürüyor, o gitsin 1915'teki Ermenilerin hesabını versin' diyor. Sarkozy'sine kadar uğraştığı bir kişi ve bir parti var. 'Bizim nerede olmamız gerekiyor?' diye sorsun millet, o kalp ona doğruyu söyler. Buna rağmen de diyorsa, 'başka bir yerde duracaksın' o zaman 'sen git kalbini tedavi ettir' derim o insana."

1 Kasım seçimlerinin, millet ve memleket için hayırlı olması temennisinde bulunan Güllüce, uluslararası kişilerle, kurumlarla görüştüklerini, 100'den fazla ülkenin gözünün kendilerinde olduğunu, kendilerini model aldıklarını, kendi liderlerini lider kabul ettiklerini ve kendilerine dua edildiğini dile getirdi.

Güllüce, ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement