CHP'li Hatay Milletvekilleri: Tehlike Artık Kapımıza Dayanmıştır - Son Dakika
Güncel

CHP'li Hatay Milletvekilleri: Tehlike Artık Kapımıza Dayanmıştır

CHP Hatay milletvekilleri Ali Ediboğlu ve Refik Eryılmaz, "Tehlike artık kapımıza dayanmıştır.

06.05.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Hatay milletvekilleri Ali Ediboğlu ve Refik Eryılmaz, "Tehlike artık kapımıza dayanmıştır. Mülteci, cihatçı ve kaçak işçi sorunuyla birlikte kentte güvenlik tehdidi had safhaya ulaşmıştır. Bölgemizde yaşanan bu acı bilançonun baş sorumlusu AKP Hükümetidir" açıklamasını yaptı.

CHP Hatay milletvekilleri Ali Ediboğlu ve Refik Eryılmaz yaptıkları ortak açıklamada, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'in, İçişleri Bakanlığı'na gönderdiği iddia edilen Suriye'deki IŞİD terör örgütüyle rapora değinerek şöyle dediler:

"Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'in, İçişleri Bakanlığına gönderdiği raporda; İran, Irak, Lübnan ve Mısır dışındaki ülke vatandaşlarının IŞİD'e katılmak için Suriye'ye geçişlerde genelde Türkiye topraklarını ve özellikle Hatay sınırlarını kullandığını belirtti."

Türkiye'nin Suriye politikasının duvara tosladığı iddia edilen açıklamada, "Daha dün gece Antakya'da mühendislik yapan Mahmut Akçil adlı vatandaşımız yanında çalışan 3 Suriyeli kaçak işçi tarafından, kendi evinde öldürülmek istenmiştir. Maalesef Antakya'da pek çok iş düşük ücretlerle çalışan Suriyeli kaçak işçiler tarafından yapılmakta ve bu durum vatandaşlarımız ile Suriye kökenli işçiler arasında yer yer kavgalara sebep olmaktadır. Tehlike artık kapımıza dayanmıştır. Mülteci, cihatçı ve kaçak işçi sorunuyla birlikte kentte güvenlik tehdidi had safhaya ulaşmıştır. Bölgemizde yaşanan bu acı bilançonun baş sorumlusu AKP Hükümetidir" denildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Hatay Milletvekilleri: Tehlike Artık Kapımıza Dayanmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement