CHP'li Kayalı Ege Mahallesi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Kayalı Ege Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

CHP\'li Kayalı Ege Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, Güzelçamlı’nın ardından ikinci mitingini Ege Mahallesi’nde yaptı.

21.03.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, Güzelçamlı'nın ardından ikinci mitingini Ege Mahallesi'nde yaptı.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, yerel seçimlere 10 gün kala seçim çalışmalarına hız verdi. Girilen son düzlükte miting çalışmalarına başlayan Kayalı'nın miting periyodu Güzelçamlı'nın ardından Ege Mahallesi'nde devam etti. Mitinge CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Kuşadası Belediye Meclis üyesi adayları, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan, CHP Kuşadası İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Kayalı'nın halkın içinden biri olduğunun altını çizen Bülent Tezcan, "Başkan adayımız sizin evladınız. İş hayatında, sosyal hayatta mütevaziliği kararlılığı ile herhangi bir kimsenin yandaşı olmamış, halktan yana olmuş biri var. Onunla beraber yepyeni bir Kuşadası, Özlem Çerçioğlu ile birlikte yepyeni bir Aydın, Kemal Kılıçdaroğlu ile yepyeni bir Türkiye yaratacağız. Özer Kayalı'yı size emanet ediyorum" dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Özer Kayalı da, konuşmasına Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu ve koordineli çalışmanın önemini anlatarak başladı. Kayalı, şöyle konuştu, "Aydın Büyükşehir ile uyum içinde çalışmak çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanı ile uyumlu, koordineli çalışan bir ilçe belediye başkanının yapamayacağı iş yoktur. Bazı adaylar hükümet desteği, devlet desteği arkamızda Kuşadası'nı yeniden yaratacağız falan diyorlar. Bu yalanlara kanmayın. Büyükşehir, Ankara'dan daha ciddi yatırımlar yapılabilecek"

"UCUZ OY AVCILIĞI YAPIYORLAR"

CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Özer Kayalı, pazar yerleri ve ruhsat konularında hakkında çıkarılan haberlere de mitingde cevap verdi. Yapılanların ucuz oy çalmak için ortaya atıldığını belirten Kayalı, "Bazıları çıkıp ucuz oy avcılığı yapmak için diyorlar ki Özer Kayalı belediye başkanı olunca dükkanları yıkacak, insanları dışarı atacak. Pazar yerlerini de kaldıracakmışız. İnşaat fırsatı vermeyecekmişiz. Ucuz oy hırsızlığı hala yapılıyor. Biz imara uygun, kurallara kanunlara uygun inşaat ve projeniz var ise bunu vermek zorundayız. Çarpık yapılara izin vermeyeceğiz. Betonlaşmaya izin vermeyeceğiz dedik. Ruhsat vermeyeceğiz demedik. Broşür de basmış. Bizim kent meydanı yapmayı planladığımız yerdeki esnafa dağıtmış. Bizim kimsenin ekmeği ile oynamak gibi derdimiz yok. Biz kimsenin ekmeğini çalmayacağız. Belediyenin bütçesinden para çalmayacağız. Yatırım yapıp, ekmeği çoğaltıp, çoğalttığımız ekmeği bölüşüp yemeyi söylüyoruz. Ruhsat da vermeyeceğimiz söylüyor. Bunu söyleyen adam belediyeyi yönetmeye talip" ifadelerini kullandı.

"BELEDİYECİLİĞİ DÜNYAYA GÖSTERECEĞİZ"

Kayalı, tek amaçlarının gelecek nesillerin kendisi ve ekibini saygı ve yaptıkları hizmetleri takdirle anması olduğunu belirterek, "Nasıl belediyecilik yapıldığını bütün dünyaya göstereceğiz. Nasıl ki Sayın Yılmaz Büyükerşen saygıyla anılıyorsa, sosyal belediyecilik anlamında örnek bir isim ise, biz de öyle olacağız. Bizim rantla, çıkarla, para ile pul ile işimiz yok. Bizim tek derdimiz bizden sonra gelen nesillerin bizim hakkımızda ne güzel belediyecilik yapmışlar, helal olsun demesidir. Başka hiçbir derdimiz yok"

CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Özer Kayalı, mitingin sonunda her biri birbirinden donanımlı Belediye Meclis üyelerini de tanıtmayı ihmal etmedi. Tek tek isimleri ve kısa özgeçmişleri okunarak sahneye davet edilen meclis üyesi adayları, CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Özer Kayalı ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan el ele tutuşarak katılımcıları selamladı, fotoğraf verdi. Öte yandan Kayalı, "Benimle birlikte bütün zorlukları yaşayan, benimle düşünen, benimle düşünen eşimi de sahneye davet etmek istiyorum" diyerek eşi Nil Kayalı'yı da sahneye davet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Kayalı Ege Mahallesi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement