Cizre'deki İzinsiz Gösterilerde İş Yerleri ve Resmi Kurumlar Zarar Gördü - Son Dakika
Güncel

Cizre'deki İzinsiz Gösterilerde İş Yerleri ve Resmi Kurumlar Zarar Gördü

Cizre\'deki İzinsiz Gösterilerde İş Yerleri ve Resmi Kurumlar Zarar Gördü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, dün terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışının 17’nci yıl dönümünü bahane ederek çıkarılan olaylarda çok sayıda iş yeri ve resmi kurum binası zarar gördü.

10.10.2015 14:04

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, dün terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının 17'nci yıl dönümünü bahane ederek çıkarılan olaylarda çok sayıda iş yeri ve resmi kurum binası zarar gördü.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Abdullah Öcalan'ın 9 Ekim 1998'de Suriye'den çıkarılmasını bahane eden yüzü maskeli gruplar, Yafes, Nusaybin ve İdil caddeleri ile Cudi, Sur ve Nur mahallelerinin sokak başlarına barikat kurup, olay yerine sevk edilen polis ekipleri ne taş, ses bombası, havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis de gruba tazyikli su ve gaz bombaları ile müdahale etti. Yaşanan olaylarda iki iş yeri yanarken, bir banka şubesi, PTT şubesi ve birçok iş yerinde maddi hasar oluştu.

Sabahın erken saatlerinde iş yerlerini açan esnaflar kırılan ve zarar gören eşyalarını temizlemeye başladı. Göstericilerin barikat olarak kullandığı araçların yollardan çekilmesi ile de tüm yollar tekrar ulaşıma açıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre'deki İzinsiz Gösterilerde İş Yerleri ve Resmi Kurumlar Zarar Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement