Çukurova Üniversitesi'nde Kobani Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Çukurova Üniversitesi'nde Kobani Gerginliği

Çukurova Üniversitesi\'nde Kobani Gerginliği

Adana’da bugün akademik yıl açılışı yapılan Çukurova Üniversitesi’nde bir grup, IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto etti.

14.10.2014 16:30

Adana'da bugün akademik yıl açılışı yapılan Çukurova Üniversitesi'nde bir grup, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Kendilerini 'ÇÜ Devrimci Öğrenciler' olarak adlandıran grup, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde akademik yıl açılışının yapıldığı saatlerde kampus içinde toplanarak, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırıları protesto etti. Burada oturma eylemi yapıp, yolu trafiğe kapatan gruba uyarılarda bulunan polis, bir sonuç alamayınca müdahale etti. Bu sırada gruptan yaklaşık 50 kişi, Hayırlı Sabancı Yabancı Diller Yüksek Okulu'na girdi. Masalar, sandalyeler ve banklarla bina girişini kapatıp, polislerin kendilerine ulaşmasını engelleyen eylemcilere bina çevresinden öğrenciler de alkışlarla destek verdi.

Gerginliğin ardından çevik kuvvet polisleri Çukurova Üniversitesi'nden çıktı. Bunun üzerine grup kapıyı açarak eylemlerine son verdi.

Daha sonra sloganlar eşliğinde üniversite içinde yürüyüş yapan grup, olaysız bir şekilde dağıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çukurova Üniversitesi'nde Kobani Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adanalı01: Kobaninin bir an evvel ışidin eline geçmesini istiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement