D-Smart'tan "HD Değiştir" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

D-Smart'tan "HD Değiştir" Kampanyası

D-Smart\'tan "HD Değiştir" Kampanyası

D-Smart, HD kalitesi ve zengin yayın içeriği ile TV izleme keyfi yaşamak isteyenler için çok cazip bir kampanya başlattı.

30.01.2013 10:23

"HD DEĞİŞTİR" kampanyası ile D-Smart, evindeki mevcut eski uydu alıcılarını getirenlerin cihazlarını 360 TL'ye sayıyor ve HD yayın izlemenin vazgeçilmez farkına kavuşturuyor. Üstelik 22'si HD , 300'den fazla ulusal ve yerel kanalı; dizileri, yeni filmleri, en iyi belgeselleri ve daha fazlasını D-Smart HD farkıyla, ayda sadece 25 TL'ye izleme fırsatı sunuyor.

Türkiye'nin öncü dijital yayın platformu D-Smart, çok zengin bir yayın içeriğini gerçek HD kalitesiyle izleme keyfini geniş kitlelere taşımak için harekete geçti ve çok cazip bir kampanya düzenledi.

D-Smart'ın "HD DEĞİŞTİR" kampanyasında, uydu alıcısı bulunanlar eski cihazlarını vererek, en çok izlenen dizi ve programların yer aldığı ulusal kanalları, sinema ve dizi kanallarını HD olarak izleme şansı yakalayacak. Üstelikte eski uydu alıcılarını vererek 360 TL indirim kazanacak.

22'si HD 300'den fazla kanalı en iyi filmler, bol ödüllü diziler, en iyi belgeseller ve daha fazlası D-Smart HD farkıyla, ayda sadece 25 TL'ye izlenebilecek.

D-Smart "HD DEĞİŞTİR" kampanyasından yararlanmak isteyenler, "HD" yazarak 2850'ye mesaj gönderdiklerinde D-Smart bu eşsiz kampanyanın sunduğu fırsatları kendilerine ulaştıracak. Ayrıca, D-Smart'ın 0850 266 00 00 no'lu çağrı merkezinden de bilgi alınabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D-Smart'tan 'HD Değiştir' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement