Davutoğlu: Ne Olur Beni Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile Muhatap Etmeyin (2) - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Ne Olur Beni Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile Muhatap Etmeyin (2)

Davutoğlu: Ne Olur Beni Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile Muhatap Etmeyin (2)

Adana'da KONUŞTU Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Adana mitingine katılanlar, 'Rabia' işareti yaparken, polis çok geniş güvenlik önlemi aldı.

24.10.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da KONUŞTU

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Adana mitingine katılanlar, 'Rabia' işareti yaparken, polis çok geniş güvenlik önlemi aldı. Mitingi takip eden gazetecilerin malzemeleri uzman köpek yardımıyla güvenlik amacıyla arandı. Görevli sivil polisler önlem amacıyla mitinge katılanları kamera ile görüntüledi. Eşi Sare Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eşlik ettiği Başbakan Davutoğlu'ndan önce eski Kültür ve Turizm Bakanı Ak Parti Adana Milletvekili adayı Ömer Çelik bir konuşma yaptı. Adana ve Çukurova'nın zenginliklerinden söz ederek konuşmasına başlayan Başbakan Davutoğlu, bugün Türkiye denildiğinde kriz, yoksulluk, yolsuzluk, istikrarsızlık ve kaosun kimsenin aklına gelmediğini söyledi. Türkiye'nin iflasın eşiğine geldiğini belirten Davutoğlu, şöyle konuştu:

"12 yıl önceki mutsuzluklar ülkesini ışıl ışık parlayan Türkiye Cumhuriyet devletine dönüştürdük. Geçmişte siyasetçiler, Türkiye'yi yönetilemez hale getirmişlerdi, onlar büyük düşünemedi. Türkiye'yi iflasın eşiğine getirdiler. Onlar; 'Türkiye başka ülkelerle rekabet edemezler, Türkiye, batısı- doğusuyla aynı anda gelişemez' dedi. 'Her şehirde üniversite, her şehirde duble yol olmaz' dediler. Türkiye'ye Dünya Bankası'na IMF'ye mahkum, özgür iradesiyle karar alamaz, milli davranamaz, yerli uçağını yerli otomobilini üretemez zannettiler. Ülke menfaatini kendi menfaatlerinden önce tutamadılar. AK Parti, artık krizlerle, kaoslarla sarsılan Türkiye'yi geride bıraktı. Ak Parti döneminde demokrasinin güzelliklerini, özgürlükleri doyasıya yaşadık. Eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenler asla muratlarına eremezler. Eski Türkiye'yi terörle şiddetle geri getirmek isteyenlerin hevesleri kursaklarına kalacak. Bu ülkeyi teröre şiddete teslim etmeyeceğiz."

Mersin'in Anamur İlçesi'nde geçen hafta hizmete giren KKTC'ye içme suyu sağlayan projenin dünyada bir ilk olduğunu da belirten Başbakan Davutoğlu, terörle mücadele etmeye devam ederken 1 hafta içinde 3 dev projeye imza attıklarını anlattı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Anamur'da dünya çapında bir projeyi hizmete açtık. Türksat 4B uydusunu uzaya gönderdik. Birileri el bombası atar, yollara mayın döşerler, biz yollara güller dökeriz. İstanbul'un 3'ücü havaalanı finansman imzalarını attık. Milli haberleşme uydusunu geliştiriyoruz. İlk milli uçağımızı yapıyoruz. İlk milli uçağımız inşallah Türkiye semalarında 2023'de uçacak."

Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasının devamında seçim beyannamesindeki vaatlerini anlatıp, 1 Kasım seçimleri için Adanalılar'dan destek istedi. Davutoğlu, "Hayırdan başka bir şey bilmeyenlerin bu millete hayrı olmaz" diyerek 7 Haziran'dan sonra yaşananları anlattı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'blok siyaseti' dediğini anlatan Davutoğlu, "Biz onların blok siyasetini çökerttik. Bu ülkede Ak Parti'siz siyaset olmaz. Biz gelin koalisyon kuralım derken, onlar sorumsuz tavırlarıyla bizleri yalnız bıraktılar. Bu blok siyaseti çöktü hayır siyaseti çöktü"diye konuştu.

Davutoğlu, konuşmasını Adana'ya yapılan yatırımları ve yeni projeleri anlatarak tamamladı. - Katılanlar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Ne Olur Beni Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile Muhatap Etmeyin (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement