Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli\'den Kısa Kısa

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türk Kızılayı'nın dünyanın dört bir tarafına ulaşarak mazlumlara destek olduğunu söyledi.

17.02.2016 15:38

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türk Kızılayı'nın dünyanın dört bir tarafına ulaşarak mazlumlara destek olduğunu söyledi.

Şubaşıoğlu, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Erdal Otçu'yu şube binasında ziyaret etti.

Türk Kızılayı'nın ülke için büyük öneme sahip olduğunu belirten Subaşıoğlu, "Türk Kızılayı, tarihi kurumlarımızdan biridir. Bugüne kadar hep yaraları sarmış, sarmaya da devam etmektedir. Yer yer dünyanın dört bir tarafına ulaşarak mazlumlara destek olmaktadır. Aynı zamanda belediye meclisimizin grup başkanvekilliği görevini de yürüten başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, kendisinin başarılı işlere imza atacağına inanıyorum" dedi. -Pamukkale Belediyesi, enerjisini kendi üretecek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyenin ana bina yerleşkesinde kurulacak güneş enerjisi sistemiyle belediyenin ihtiyaç duyduğu elektriği kendilerinin üreteceğini bildirdi.

Bu yıl 100 milyon lirayı bulan 16 vizyon projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Gürlesin, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalardan biri de yenilenebilir enerji projesi. Belediyenin ana bina yerleşkesinde kurulacak güneş enerjisi sistemiyle belediyenin ihtiyaç duyduğu elektrik, yenilenebilir enerji kaynağıyla karşılanacak, belediyemizin ihtiyacı olan elektriği kendimiz üreteceğiz. Güneşten enerjisi üretimiyle hem ekonomik tasarruf sağlayacağız hem de çevreyi korumaya yönelik önemli bir katkı sunacağız. İhtiyaç fazlası enerjiyi de şehir elektriğine vereceğimiz için gelir de sağlayabileceğiz. Sistem, kurulum maliyetlerini 4-5 yıl gibi bir zamanda amorti edecek. 2016 yılında inşallah bu projemiz de hayata geçecek."

- Çameli Belediyesi, Akdeniz'e üye oldu

Çameli Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği üyesi oldu.

Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ı ziyaret ederek, birliğe üyelik levhasını takdim etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Akdeniz Belediyeler Birliği ailesi içinde olmaktan mutluyuz ve gururluyuz. Birliklerin amacı ve özelliği, birlik beraberliktir. Akdeniz Belediyeler Birliği olarak güzel çalışmalara imza atacağız. 16- 18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda ilçemizi temsil edeceğiz. Birlik yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Birlik Genel Sekreteri İnce de Arslan'ın Çameli'nde çok güzel çalışmalara imza attığını ifade etti.

-Genç Memur-Sen'den mektup yarışması

Genç Memur-Sen, lise öğrencilerinin "İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi" ile ilgili düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla "Ödüllü Mektup" yarışması düzenliyor.

Denizli Genç Memur-Sen Başkanı Yasin Karaman, Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesinde ödüllü mektup yarışması ile ilgili düzenlediği basın toplantısında, İstiklal Marşı'nın kabulünün ve Çanakkale Zaferi ruhunun gençlerle buluşturulması adına her yıl düzenledikleri etkinliklere bu yıl lise öğrencilerine yönelik "Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale" konulu mektup yarışması ile devam ettiklerini ifade ederek, "Yarışmaya başvurular 26 Şubat tarihine kadar sürecektir. Yarışma ile ilgili ilimizdeki bütün liselere afişlerimizi astık. Mektuplar ilimizde Memur-Sen İl temsilciliğimize veya Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanlıklarına yapılacaktır" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi de liselerdeki okul temsilcileri ve üyelerle bu yarışmaya her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement