Dha Yurt Bülteni-14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-14

Dha Yurt Bülteni-14

ÇATIDAN DÜŞEN FABRİKA İŞÇİSİ ÖLDÜTEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde hortum üretim fabrikasında taşeron olarak çalışan 24 yaşındaki Taner Demirel, baca temizliği ve çelik halat değişimi yaptıkları sırada çatı malzemesi ethernitin kırılması sonucu 7 metrelik yükseklikten düşerek öldü.

06.11.2016 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇATIDAN DÜŞEN FABRİKA İŞÇİSİ ÖLDÜ

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde hortum üretim fabrikasında taşeron olarak çalışan 24 yaşındaki Taner Demirel, baca temizliği ve çelik halat değişimi yaptıkları sırada çatı malzemesi ethernitin kırılması sonucu 7 metrelik yükseklikten düşerek öldü. Yanındaki arkadaş Halil Parlak ise Demirel'in üzerine düşerek bacakları kırıldı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren hortum üretim fabrikasında taşeron olarak çalışan Taner Demirel ve Halil Parlak, baca temizliği ile halat değişimi için bir binanın çatısına çıktı. İşçiler çalışırken, çatı malzemesi ethernitin kırılması sonucu peş peşe aşağı düştü. İşçilerden Taner Demirel olay yerinde hayatını kaybetti, onun üzerine düşen Halil Parlak'ın ise iki bacağı da kırıldı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla bacakları kırılan Halil Parlak Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ölen Taner Demirel'in cesedi ise yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Demirel'in geçen 1 6 Ekim'de evlendiği öğrenilirken, acı haberi duyan yakınları hastaneye akın etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

-Hastane görüntüsü

-Demirel'in yakınlarının hastanedeki görüntüsü

-Genel görüntüle

Haber - Kamera: Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ),

=======================

2 KARDEŞE ARDINDAN POLİSLERE SALDIRIP KAÇTILAR

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, 70 yaşındaki Nuri Aksoy ve kardeşi, 57 yaşındaki Muzaffer Aksoy, hız yaptığı için uyardıkları kamyonet sürücüsü ve yanındaki iki kişi tarafından dövüldü. Yaralanan iki kardeş, hastaneye kaldırılırken, saldırganlar yanlarına gelen yakınlarıyla birlikte polislere de karşı koyup, kaçtı.

Nuri Aksoy ve kardeşi Muzaffer Aksoy, bugün saat 15.00 sıralarında, Ordu Caddesi'nde, hız yapan bir kamyonetin sürücüsünü uyardı. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine kavga çıktı. Kamyonet sürücüsü yanındaki 2 kişiyle birlikte Aksoy kardeşleri dövdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen 2 polis, iki kardeşi darp eden kamyonet şoförü ve yanındaki 2 kişiden kimliklerini istedi. Ancak, kimliklerini vermemek için direnen 3 kişi, olayı duyarak gelen 7 yakınıyla birlikte bu defa polislere saldırdı. Olay yerine takviye ekip isteyen polis, havaya uyarı atışı yaptı. Bunun üzerine saldırganlar, kaçtı.

Yaralanan Nuri-Muzaffer Aksoy kardeşler, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınırken polis, Kuyucak İlçesi'nde bir cam firmasına ait kamyonetin bulunması ve olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

Cem ULUCAN/NAZİLLİ(Aydın), -

========================

HAKKARİ'nin Çukurca ve Yüksekova ilçeleri Hisar Dağı bölgesinde süren operasyonlar kapsamında yapılan arama tarama faaliyetleri sırasında 3 PKK'lı teröristin cesedine ulaşıldı. Ayrıca PKK'lılara ait 3 sığınakta çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi.

"05.11.2016 günü İlimiz Yüksekova ve Çukurca İlçeleri kırsal alanında devam eden operasyon neticesinde Hisar Dağı Bölgesinde yapılan arama ve tarama faaliyetlerinde, Bayraktar İHA tarafından vurularak etkisiz hale getirilen 3 bölücü terör örgütü mensubu cesedine ulaşılmış olup, ayrıca bölgede 3 adet sığınak tespit edilmiş, sığınaklar içerisinde 11adet RPG–7 anti tank ühimmatı, 1 adet RPG–7 anti personel mühimmatı, 18 adet RPG–7 sevk fişeği, 2100 adet Kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait mühimmat, 500 adet Doçka marka silaha ait mühimmat, 1 adet ses kaydedici, 1 adet mini dijital veri gönderme cihazı, 1 kutu rahatlama hapı, 2 adet boş Kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait şarjör, 1 adet HK marka silaha ait boş şarjör, 6'lı birbirine bantlı pil, 3 adet 20 litrelik mazot, 300 adet 7.62 mm Bixi marka silaha ait mühimmat, 11 adet el bombası 5 adet örgütsel kitap ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir."

Haber: HAKKARİ,-

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement