Diyarbakır'a İthal Müdür - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'a İthal Müdür

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Batman Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan atandı.

19.03.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Batman Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan atandı. Alınan bu karar Diyarbakır eğitim camiasında tepki ile karşılandı. Eğitimciler, bu göreve layık binlerce tecrübe sahibi olan eğitimcinin bulunduğunu ifade etti.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Batman Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan atandı.
Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini görevlendirmeyle yürüten Adnan Hürata'nın yerine uzun yıllardır Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Aslan atandı. Hürata'nın, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde müdür yardımcılığı görevine devam edeceği bildirildi.

"İthal müdüre karşıyız"

Alınan bu karar Diyarbakır eğitim camiasında tepki ile karşılandı. Eğitimiler, bu göreve layık binlerce öğretmenin bulunduğunu ifade etti. "İthal Müdüre karşıyız" diyen eğitimciler, "Bu karar Diyarbakır eğitim camiasıyla alay etmektir. Yani koskoca Diyarbakır'da binlerce eğitimcinin, tecrübeli eğitimcinin bulunmasına rağmen başka bir ilden bölgeyi Diyarbakır'ı tanımayan birisinin atanmasını doğru bulmuyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Hasan Aslan kimdir?

1967 yılında Balıkesir İli Gönen ilçesinin Çakmak köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde okudu. Orta ve Lise öğrenimine, Gönen İmam Hatip Lisesinde başlayıp, Bandırma İmam Hatip Lisesinde öğrenimini tamamladı. 1993 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olan Aslan, 1995–2004 yılları arasında, Adana, Niğde ve Balıkesir'de öğretmenlik ve okul idareciliği görevlerinde bulundu. Aslan, 2004–2012 yılları arasında Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2012–2013 yılları arsında da Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 07 Ocak 2013 – 06 Şubat 2015 tarihleri arasında Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 06 Şubat 2015 tarihinde Bakanlık Müşavirliği'ne görevlendirilen Aslan, 02 Ekim 2015'te Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Aslan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'a İthal Müdür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yuhhgh: Hrpiniz terorist oldugunuz icindir. Kirolar 3 0 Yanıtla

Advertisement