Meteoroloji, 7 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji, 7 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı Yaptı

Meteoroloji, 7 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı Yaptı

Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Zonguldak, Bartın ve Çorum ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

17.07.2014 09:37  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Zonguldak, Bartın ve Çorum ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Rüzgar, batı bölgelerde kuzey yönlerden, iç ve doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu; akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (29)

ANKARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (31)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu (31)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu (33)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu (30)

SAMSUN: Parçalı bulutlu (28)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu (31)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (40)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Ankara'nın kuzeyi, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu; Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meteoroloji, 7 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement