Dünyaca Ünlü Okçular Karesi'de Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Dünyaca Ünlü Okçular Karesi'de Buluşacak

Dünyaca Ünlü Okçular Karesi\'de Buluşacak

Karesi Belediyesi, 1. Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Avrupa Açık Şampiyonası için titiz bir çalışma yürütüyor.

04.03.2015 17:11

Karesi Belediyesi, 1. Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Avrupa Açık Şampiyonası için titiz bir çalışma yürütüyor. Karesi Deve Güreşleri'nde muhteşem bir şov ile tanıtımı yapılan şampiyona 24-25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Karesi Belediyesi, Karesi İlçesi'nin ismini önce Türkiye, ardından da dünyaya duyuracak çalışmalara imza atıyor. Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olmayı hedefleyen Karesi Belediyesi, Kurtdere Güreşleri ve Karesi Deve Güreşleri'nin ardından Karesi Belediyesi 1. Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Avrupa Açık Şampiyonası düzenleyecek. 24-25-26 Nisan tarihleri arasından yapılacak olan şampiyona için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da rol alarak Kara İsa Beyi canlandırdığı bir tanıtım filmi çekilmiş ve şampiyona Türkiye'ye duyurulmuştu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi Deve Güreşleri'nde muhteşem bir şov ile tanıtımı yapılan şampiyonaya Kırgızistan, İran, Macaristan, Polonya, Mısır, Ermenistan, Fransa, Kore gibi ülkeler ile Balıkesir, Kayseri ve Uşak'tan takımların katılması bekleniyor. Şampiyona ile ata sporumuz okçuluğun geliştirilmesi, Türk gelenek ve göreneklerin devamının sağlanması, atlı okçuluğun yeni kuşaklara tanıtılması, Karesi İlçesi'nin tanınırlığını arttırılması amaçlanıyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünyaca Ünlü Okçular Karesi'de Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement