Enerjisa'nın Enerjik Gönüllerinden Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Enerjisa'nın Enerjik Gönüllerinden Eğitime Destek

Enerjisa\'nın Enerjik Gönüllerinden Eğitime Destek

Enerjisa'nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönülleri, ilköğretim öğrencilerinin daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlıyor.

15.09.2014 15:40  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerjisa'nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönülleri, ilköğretim öğrencilerinin daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlıyor.

Enerjisa, toplum ihtiyaçlarına cevap vermek için yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerini çalışanlarının gönüllü desteği ile hayata geçiriyor. Bu çalışmaları desteklemek amacıyla oluşturulan sosyal etkinlik platformu "Enerjik Gönüller" sayesinde çalışanlar Enerjisa'nın başlattığı kampanyalara destek oluyor. Gönüllü Enerjisa çalışanlarının katkılarıyla bugüne kadar binlerce öğrencinin eğitim koşulları iyileştirildi, 170 binden fazla öğrenciye enerji verimliliği eğitimi verildi. Bu projelerden biri de okul yenileme çalışmaları oldu. Proje 2009 yılında Enerjisa'nın faaliyet gösterdiği illerde 15 okulun gönüllü çalışanların desteği ile yenilenmesiyle başladı. Şehir merkezlerinden uzak, inşa edildiğinden bu yana yenilenmemiş okulların yenilendiği proje ile Adana, Bandırma, Çanakkale, Mersin, Antalya, Kahramanmaraş, Muş, Trabzon, Siirt'te 100'den fazla okula ve binlerce öğrenciye ulaşıldı.

Bu seneki okul yenileme çalışmalarında Enerjik Gönüller, okuma kitapları topladı. Kitaplar Muş Alpaslan bölgesindeki ihtiyaç sahibi okullara ulaştırıldı. Enerjisa çalışanları ayrıca, ilköğretim öğrencilerinin enerji verimliliği konusunda bilinçlenmesi için gönüllü eğitmen olarak 170 binden fazla öğrenciye eğitim verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Enerjisa'nın Enerjik Gönüllerinden Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement