Erbaa'dan Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Yerel

Erbaa'dan Erdoğan'a Destek

Erbaa\'dan Erdoğan\'a Destek

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, “Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğu Türkiye, güçlü Azerbaycan, güçlü Bosna, güçlü Kosova, güçlü Türkmenistan demektir” dedi.

07.08.2014 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, "Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğu Türkiye, güçlü Azerbaycan, güçlü Bosna, güçlü Kosova, güçlü Türkmenistan demektir" dedi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katılımı ile program düzenlendi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, pazar günü yapılacak seçimle milletin vatanın tek sahibi olma gücüne kavuşacağını ifade ederek, "Şimdi bu Pazar günü sandıkta Türkiye'nin gücüne güç katacak lidere Recep Tayyip Erdoğan'a güç katmanın zamanıdır. Sandıklar bütün gücüyle Recep Tayyip Erdoğan sedası ile seslenmelidir ki, Türkiye'nin gür sedası bütün dünyada yankı bulsun. Medeniyeti dünyaya iyilik ve güzellik getirecek güçlü Türkiye, güçlü Filistin demektir. Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olduğu Türkiye, güçlü Azerbaycan, güçlü Bosna, güçlü Kosova, güçlü Türkmenistan demektir. Dünya mazlumlarının gür sesi gücünü aziz milletimizden, onun medeniyetinden almaktadır. Şimdi vakit, bu gür sedayı daha da güçlendirmenin vaktidir" şeklinde konuştu.

Seçimlerde oy kullanarak Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a destek vererek tarihi günün kahramanlarından olacaklarını ifade eden Başkan Yıldırım, "Sabahleyin bir bayrama gider gibi en güzel elbiselerimizi giyeceğiz. Oyumuzu kullanacağız. Sonra da bir miladı başlatan, 2023 vizyonunun, 2071 vizyonunun önünü daha da açan bu güzel akşama hep birlikte şahitlik edeceğiz. Hep birlikte bir bayramı kutlayacağız. Bu bayramın arifesi AK Parti hükümetinin iktidarda olduğu 12 yıldır. Şimdi bayram zamanıdır. Bayramınız kutlu olsun, mübarek olsun. Ülkemize ve dünya mazlumlarına hayırlı olsun" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erbaa'dan Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement