Erdoğan'dan Vurulan Gemi Yorumu: Bayrağımız Olsaydı Farklı Olurdu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Vurulan Gemi Yorumu: Bayrağımız Olsaydı Farklı Olurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vurulan Türk gemisiyle ilgili "Bayrağımız olması durumunda daha farklı olurdu. Bu işin takipçisiyiz." dedi.

12.05.2015 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gabon Cumhurbaşkanı Ondimba ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Libya'da vurulan Türk gemisiyle ilgili soru üzerine "Şiddetli bir şekilde bunları kınadık, kınıyoruz. Bayrağımız olması durumunda daha farklı olurdu. Bu işin takipçisiyiz" dedi.

BAŞBAŞA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo Ondimba'yı törenle karşıladı. Resmi karşılama töreninden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ali Bongo Ondimba başbaşa görüştü.

Görüşmenin ardından Erdoğan ile Ondimba ortak basın toplantısı düzenledi.

"BAYRAĞIMIZ OLSAYDI DURUM DAHA FARKLI OLURDU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya açıklarında "TUNA-1" isimli kuru yük gemisine düzenlenen saldırıyla ilgili soru üzerine "Alınan bir ihbar neticesinde bir gemi vurulmaz. Şiddetli bir şekilde bunları kınadık, kınıyoruz. Bayrağımız olması durumunda daha farklı olurdu. Ne olursa olsun bunların yapması gereken; sahil güvenlik botlarıyla gemiyi durdururlar, konteynırlar açılır, içinde silah var mı görülür. Bunlar daha devlet olamamışlar. Sorumluların derhal Libya yetkileri tarafından bulunması lazım. Çok başlılık olan Libya'da şu anda sıkıntı yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

"HEDEFİMİZ 300 MİLYON"

Erdoğan, Gabon ile ilişkiler konusunda şunları söyledi:

"Ticaret hacmimiz 300 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Gabon'un Ankara'ya ilk büyükelçisini atamasından memnuniyet duyuyoruz. Gabon'da bir imam hatip lisesi açacağız.

Ondimba ise "Çok verimli ikili görüşmelerimiz oldu. Türkiye güven duyduğumuz ekonomik bir ortak. Türk şirketlerinin kullanabilecekleri önemli fırsatlar var" ifadelerini kullandı."

Erdoğan\'dan Vurulan Gemi Yorumu: Bayrağımız Olsaydı Farklı Olurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Vurulan Gemi Yorumu: Bayrağımız Olsaydı Farklı Olurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (144)

  • ak-trol kuçu kuçusu: inadına ak parti inadına 126 41 Yanıtla
  • ...: Şu aktroll lerden bir tanesi adam gibi cevap versin aydınlatsın bizi 1. Soru : mavi Marmara da vurulanların hesabı soruldu mu 2. Suriye nin vurduğu uçakların hesabı soruldu mu , 3. Allah ın vasıflarını haşa bir insana ithaf eden şahsı gereksiz e ne oldu hesap soruldu mu , 4. Ölen kişi Türk vatandaşı bir Türk ün önemi sadece kına mı ... Bunlara cevabınız yoksa kuru gürültü yapmayın milleti rahatsız etmeyin . 91 60 Yanıtla
  • neo osmanlıcı at kırbacı: kılıcımı kınından çıkarıp sizi çok fena kınım kınım kınarım ülen 111 6 Yanıtla
  • yakup: bayran anlamını bil meyenler bayrak tan soz ediyor lar 29 79 Yanıtla
    ak gençlik: KARIŞTIRMA HACI ORALARI SANA NE YA 0 2
  • Kalem: Ne demek bu sımdı bayrak olsa vurmazlardı yanı gec bunları adamlar onun Turk gemısı oldugunu bıle bıle vurdu sebebını sende bılıyosun her konuyu gızledıgın gıbı bunuda gızlıyosun 74 25 Yanıtla
  • Türkiye: Bayrak için vatan millet için mhp diyecem artık yeter 56 41 Yanıtla
  • ...: kınıyorum hülooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 51 45 Yanıtla
  • ...: KÜBA'YA cami inşaatı başladı mı ne oldu o iş? KOCA BURUNLU laz kerestecilere verdiniz mi ihaleyi? 45 44 Yanıtla
  • Anti Faşist: Boş Konuşuyor 73 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement