Erentepeli Hayırseverler Her Gün İftar Yemeği Veriyor - Son Dakika
Yerel

Erentepeli Hayırseverler Her Gün İftar Yemeği Veriyor

Bulanık'a bağlı Erentepe beldesinde, ramazan ayı boyunca her gün hayırsever vatandaşlar tarafından iftar veriliyor.4 bin 500 nüfuslu beldede 3 yıl önce ramazanda hayırsever vatandaşlar tarafından başlatılan iftar geleneği bu yılda devam...

17.08.2012 15:21

Bulanık'a bağlı Erentepe beldesinde, ramazan ayı boyunca her gün hayırsever vatandaşlar tarafından iftar veriliyor.

4 bin 500 nüfuslu beldede 3 yıl önce ramazanda hayırsever vatandaşlar tarafından başlatılan iftar geleneği bu yılda devam ettiriliyor ve her gün beldede yardıma muhtaç 30 aileye sıcak yemek dağıtılıyor.

Erentepe Merkez Cami imamı Sabahattin Selvi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yıl da düzenlediklerini söyledi.

Her yıl iftar yemeğinin organizasyonunda yer alan tüm hayırseverlere teşekkür eden Selvi, şöyle konuştu:

"Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeği uygulamasını bu yıl da devam ediyoruz. Toplu iftarlarla birlik ve beraberlik duygularımız daha da pekişmekte, evinde yalnız yaşayan, işyerinden çıkarak iftar vaktinde evine ulaşamayan ve gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlarımızı iftar sofralarımızda misafir ediyoruz. Ayrıca 3 yıldır beldemizde fakir 30 aileye her gün burada yaptığımız yemeklerden gönderiyoruz. Yeryüzüne bol bol rahmet indiği bu ayda, iyilik yapma konusunda hayırseverlerimiz birbiriyle yarışıyor. Biz de misafirlerimizi ramazan boyunca taziye evinde ağırlıyoruz. İnşallah bundan sonra ki yıllarda da ağırlamaya devam edeceğiz."

Muhabir: Mehmet Fideyil Temel/ Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erentepeli Hayırseverler Her Gün İftar Yemeği Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement