Erzincan'da Velilere Yönelik Program Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Velilere Yönelik Program Düzenlendi

Erzincan\'da Velilere Yönelik Program Düzenlendi

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “Evin Okula Yakınlaştırılması” projesi kapsamında bayan velilere yönelik sabah kahvaltısı düzenlendi.

16.04.2016 10:05

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından "Evin Okula Yakınlaştırılması" projesi kapsamında bayan velilere yönelik sabah kahvaltısı düzenlendi.

Programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün " Bakanlığımızın Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından evin okula yakınlaştırılması ve değişen anne baba rolleri kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisemiz tarafından düzenlenen bu programa katılmaktan çok mutluyum. Eğitimde başarıyı yakalamak için velilerimizin mutlaka okula gelip eğitimin içine girmeleri gerek. Bu konuda annelere çok iş düşüyor. Anadolu İmam Hatip Lisemiz son iki yıldır özellikle üniversite sınavlarında yüzde yüzün üzerinde bir başarı yakaladı.2016 YGS sınavında 4 test türünde de artış olan okullarımızın başında gelmektedir. Okul veli birlikteliğinin güzel örneğini görmekten çok mutluyum. Bayan velilerimizle bir araya gelmek ve eğitim konuşmak çok güzel bir duygu." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Velilere Yönelik Program Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement