Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, "Eskişehir Tarım Fuarı"nı ziyaret etti.

06.04.2013 17:49

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, "Eskişehir Tarım Fuarı"nı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve 150 firmanın katılımıyla açılan "Eskişehir Tarım Fuarı" ile ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Çankaya'dan bilgi alan Sakallı, fuarın tarım sektörü açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

-ETO Başkanı Karacan'dan Beylikova ilçesine ziyaret-

(Fotoğraflı)

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Beylikova ilçesinde faaliyet gösteren üyelerini ziyaret etti.

ETO'dan yapılan açıklamada, Karacan'ın beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği ziyaretlerde yapılan faaliyetler hakkında üyelere bilgi verdiği, sorun ve taleplerin dinlendiği bildirildi.

ETO Heyeti'nin daha sonra Kaymakam Fatih Dülgeroglu ve Belediye Başkanı Özkan Alp'i makamlarında ziyaret ettiği kaydedildi.

Ziyaretlerin ardından Karacan'ın, ilçede üretim yapan Tarım Kredi Süt Sanayi ve Ticaret AŞ ve Beylikova Hayvancılık Tesisleri'nde de incelemelerde bulunduğu belirtildi.

-AK Parti Konya Kadın Kolları'ndan Sakallı'ya ziyaret

AK Parti Konya Kadın Kolları İl Başkanı Özgür Ergun ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, programda konuklarına Odunpazarı Belediyesi'nin kadınlara yönelik projeleri hakkında bilgi veren Sakallı, amaçlarının kadının sosyo-ekonomik yapı içerisinde aktif olarak yer almasına katkı sağlamak olduğunu kaydetti.

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Çetin ve Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Baycan'ın da yer aldığı ziyarette Sakallı'ya kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Ergun, Sakallı'ya çalışmalarında başarılar diledi.

-OMEK kursiyerlerinden Odunpazarı gezisi

Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kurslarında (OMEK) eğitim gören kursiyerler, Odunpazarı'nı gezdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Turizm Ofisi rehberleri eşliğinde gerçekleştirilen gezide kursiyerlerin Odunpazarı Cam Sanatları Merkezi ustalarından sıcak ve soğuk cam işlemeciliği hakkında bilgi aldıkları kaydedildi.

Odunpazarı Kültür Turu ile ilgili yaptıkları açıklamada Odunpazarı'nın kendilerine ilham verdiğini bildiren OMEK kursiyerleri, Odunpazarı'nın her köşesinde farklı bir Anadolu motifini görebildiklerini belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement