Fest Travel Ağustos Rotaları - Son Dakika
Güncel

Fest Travel Ağustos Rotaları

Büyük göç zamanı Afrika'da safaride olmayı mı istersiniz, Asya'da Uygur mirasının izine düşmeyi mi?

19.07.2016 09:53

Kartpostallık manzaralara sahip Lofoten Adaları'nı gemiyle geçmeyi mi, Karadeniz'in yaylalarında yeşilin binbir tonu arasında gezinmeyi mi? Yaz mevsimi bitmeden bir FEST gezisine katılın, Türkiye'nin ve dünyanın güzelliklerini FEST ile keşfedin!

KENYA-TANZANYA-ZANZİBAR

5 - 16 Ağustos 2016

FEST Travel'ın OECONOMICA çatısı altında düzenlediği Kenya-Tanzanya-Zanzibar gezisi, Büyük göç zamanında bir Afrika macerası: Kıtanın en güzel doğal parklarına sahip Kenya'da muhteşem safarilerde Naivaşa Gölü'nde pembe flamingoları ve Serengeti'yle Masai Mara'da hayvanlar âleminin beş büyüğü aslan, leopar, fil, bufalo ve gergedanı bir arada görmek, unutulmaz bir deneyim olacak. Bozulmamış yerli köyleriyle Tanzanya ve uzun sahilleriyle Zanzibar da filmlere ev sahipliği yapmış muhteşem manzaralarda sizleri akıllardaki Afrika'nın çok ötesine taşıyacak.

GÖKÇEADA MERYEM ANA PANAYIRI

14 - 16 Ağustos 2016

Gökçeada'da her yıl Rumlar tarafından düzenlenen, Meryem Ana'nın ölümsüzleşip göğe yükseldiğine inanılan 15 Ağustos'un anıldığı panayırda, hem Yunanistan'da hem de başka ülkelerde yaşayan Adalılar, onların çocukları ve torunları bir araya geliyor, Meryem Ana ve azizler adına adaklar kesilip toplu yemekler yeniyor, hep birlikte danslar ediliyor. Panayır coşkusunu yaşamak isteyenleri Ege'nin bu güzel adasındaki keyifli haftasonu gezisi davetli…

DOĞU KARADENİZ VE YAYLALARI

20 - 26 Ağustos 2016

Sıcak yaz günlerinde Karadeniz'in mis gibi havasını solumak isteyenlere: Tarih kokan sokaklarıyla Karadeniz'deki en önemli liman Trabzon, yeşilin binbir tonunun ortasında bulutlarla söyleşen Sümela Manastırı, kristal gibi sarkıt dikitleriyle soluk alıp veren Gümüşhane Karaca Mağarası, yaşlı ormanların gölgesindeki Uzungöl, yemyeşil çay bahçeleriyle Rize, benekli balıklarıyla ve taş köprüleriyle Fırtına Deresi, derelerin kardeşlik kavşağı Çamlıhemşin, poşili kadınların yaylası Ayder, birdenbire karşınızda yükselen Zilkale, ahşap camileriyle İkizdere ve taş işçiliğinin harika örneklerini sunan Gürcü kiliseleriyle Çoruh Havzası sizi bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fest Travel Ağustos Rotaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement