Freezone Konserleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Freezone Konserleri Başlıyor

Freezone Konserleri Başlıyor

Vodafone "FreeZone Konserleri" bu yıl da gençleri 14 konserde müziğin güçlü sesleriyle buluşturacak.

13.08.2014 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone "FreeZone Konserleri" bu yıl da gençleri 14 konserde müziğin güçlü sesleriyle buluşturacak.

Vodafone açıklamasına göre, 15 Ağustos'ta " Teoman'la Yavaş Yavaş Turnesi" ile Ege sahillerinde başlayacak konserlerin devamında Teoman, Athena, Duman, Selami Şahin ve sürpriz sanatçılar da Vodafone FreeZone sahnesinde yer alacak.

Vodafone FreeZone sponsorluğunda, "Yavaş Yavaş" temasıyla akustik konserler serisini Ege'de sürdürecek olan Teoman, kendisine eşlik eden piyano, keman ve gitar üçlüsüyle sahne alacak. Sevilen şarkılarının akustik versiyonlarıyla dinleyicilerinin karşısına çıkacak olan Teoman, ayrıca kendisinin en sevdiği şarkıları da seslendirecek. "Teoman'la Yavaş Yavaş" kış aylarında 16 ili dolaşmış, biletleri günler öncesinden biten konserler büyük ilgi görmüştü.

Teoman, Athena ve Duman'ın yanında ekim ayında birçok sürpriz grup ve müzisyeni gençlerle buluşturacak olan Vodafone FreeZone Konserleri, İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara ve Eskişehir'de gerçekleşecek.

Gençlerin festival tadında bir gün geçirmelerini sağlayacak Vodafone FreeZone konserlerinde FreeZone'lulara özel indirimler ve fırsatlar da var. Biletix'den ikinci biletlerini yüzde 40 indirimli alacak FreeZone'lular, Selami Şahin'in rol aldığı tanıtım filmindeki ipuçlarını takip ederek hediye bilet de kazanabilecekler.

Selami Şahin'in "#vercoskuyu" diyerek gençleri Vodafone FreeZone konserine davet ettiği video, şimdiden sosyal medyada birçok kişi tarafından izlendi.

"Tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlüklerle dolu dünyasına davet ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone FreeZone'la hedeflerinin gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu hedef doğrultusunda sinema, festival ve konser biletleriyle eğitim, giyim, yemek, seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesini hafifletiyor, onların gençliklerini özgürce yaşamasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Vodafone FreeZone lansmanından bu yana gerçekleştirdiğimiz 50'nin üzerinde konserle 1 milyonu aşkın FreeZone'luyu sevdikleri sanatçılarla buluşturduk. Vodafone FreeZone'un müzik yolculuğuna bu yıl da 14 konserle devam ediyoruz. 15 Ağustos'ta Teoman'la Yavaş Yavaş turnesiyle yazlık mekanlarda başlayacak konserler, ekim ayında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir'de binlerce FreeZone'lunun katılımıyla devam edecek. Tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlüklerle dolu dünyasına davet ediyoruz."

- Teoman'la Yavaş Yavaş Konser Takvimi

15 Ağustos Cuma: Dikili Baby Beach

16 Ağustos Cumartesi: Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu

17 Ağustos Pazar: Sığacık Kale İçi

18 Ağustos Pazartesi: İzmir Karşıyaka Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu

21 Ağustos Perşembe: Ayvalık Amfi Tiyatro

22 Ağustos Cuma: Altınoluk Amfi Tiyatro

Vodafone FreeZone Konser Takvimi

10 Ekim Cuma: Teoman & Athena (İzmir Arena)

12 Ekim Pazar: Teoman & Athena & Duman & Selami Şahin (İstanbul Küçükçiftlik Park)

17 Ekim Cuma: Teoman (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kapalı Spor Salonu)

Ekim: Teoman & Athena (Bursa Açıkhava Tiyatrosu)

Ekim: Teoman & Athena (Ankara Kentpark AVM Konser Alanı) - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Freezone Konserleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement