"FUJİTSU Bingöl Bilişim Paneli" Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

"FUJİTSU Bingöl Bilişim Paneli" Düzenlenecek

"FUJİTSU Bingöl Bilişim Paneli" Düzenlenecek

Panele konuşmacı olarak Birol Özdemir, Hüseyin Ertekin ve ekibi katılacak.

23.03.2013 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de bir yıldır faaliyet gösteren Bingöl Bilişim ve Teknoloji Derneği, 26 Mart Salı günü saat 14:00'de Bingöl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda "Fujitsu Bingöl Bilişim Paneli" adı altında bir organizasyon düzenleyecek, Panele konuşmacı olarak Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdür Yardımcısı Birol Özdemir, ALBİM A.Ş. Pazarlama Müdürü Hüseyin Ertekin ve ekibi katılacak.

Panele Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Hakan Güvençer'in de katılması bekleniyor. Tüm kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları özel olarak davet edildi. Panel, "Bilişim Çağı ve Ülkemizdeki durum", "Gelecek, bilişim çözümleri ile şekilleniyor", "Bingöl'ün kalkınmasında Bilişim'in rolü", "Bilişim Teknolojilerinin Etkin ve Bilinçli kullanımı", "Bilgi çağında sanal dünyada yaşamak ve kimlik bunalımı" ve "Bilişim'de Kariyer fırsatları" konularından oluşuyor.

BİLTEKDER Başkanı Mahmut YİĞİTBAŞ; "Fujitsu Bingöl Bilişim Paneli bir şenlik havasında olacak, panelimizde çok önemli konuşmacıları ağırlıyor olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Gayet güzel bir panel olacağını düşünüyoruz, Panelimize katılacaklara sürpriz hediyeler vererek farklı bir ambiyans oluşturmayı planlıyoruz. Tüm halkımızı panele katılmaya davet ediyoruz. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Bilişim Panelimizi her yıl yapmayı planlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'FUJİTSU Bingöl Bilişim Paneli' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement