G.Saray: Aziz Yıldırım'ın Sözleri Ciddiyetten Uzak - Son Dakika
Spor

G.Saray: Aziz Yıldırım'ın Sözleri Ciddiyetten Uzak

G.Saray: Aziz Yıldırım\'ın Sözleri Ciddiyetten Uzak

Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mesajına "Yıldırım'ın açıklaması ciddiyetten, sorumluluktan ve gerçeklerden uzaktır." cevabını verdi.

11.04.2014 17:28  Güncelleme: 17:25

Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a resmi internet sitesi aracılığıyla cevap verdi. Açıklamalarda şu ifade kullanıldı:

"CİDDİYETTEN VE GERÇEKLERDEN UZAK YANIT"

"Galatasaray Spor Kulübü'nün dün yaptığı; "kulüp yönetimlerinin sorumsuz açıklamalarının, Türk sporunu tehlikeye sürükleyeceği" yolundaki haklı uyarıya karşı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın verdiği sözde yanıt; sorumluluktan, ciddiyetten ve gerçeklerden uzaktır.

"CEVAP VERME GEREĞİ DUYMUYORUZ"

Aylardır, çeşitli platformlarda, sürekli olarak dile getirilen ve hemen tamamının Yıldırım ve ekibi tarafından üretilip servis edildiği bilinen; kasıtlı, hayal ürünü ve yanlışlığı kanıtlanmış ve bir kere daha tekrar edilmekten ibaret iftira ve iddialara cevap verme gereğini bile duymuyoruz.

"AÇIKLAMAMIZI KAMUOYU ANLADI"

Galatasaray Kulübü Başkanı'nın camialarla sorunu yoktur ve dün yaptığı açıklamanın da, camiayla değil; aksine o camianın büyüklüğünün arkasına sığınan küçük bir ekiple ilgili olduğu sağduyulu kamuoyu tarafından anlaşılmıştır.

"AYSAL, ATATÜRK'ÜN BAYRAĞINI DÜNYA GÖNDERİNE ÇEKEN G.SARAY'IN BAŞKANIDIR"

Galatasaray Spor Kulübü'nün de, Başkanı Sayın Ünal Aysal'ın da; Atatürk'le ilgili duruşunu, saygısını ve sevgisini sorgulamak kimsenin haddine değildir.

Ünal Aysal; "O"nun mirasına ve değerlerine, "lâf"la değil, gerçek anlamda sahip çıkan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bayrağını dünya gönderine çeken Galatasaray'ın başkanıdır.

Galatasaray Spor Kulübü"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.Saray: Aziz Yıldırım'ın Sözleri Ciddiyetten Uzak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ATIN 3ÜNCÜ AMATÖR KÜMEYE: BU AMATÖR KÜME TAKIMINI NEDEN ATMAZLAR KÜMEYE HALA KONUŞTURUYORLAR BU ADAMIN YERİ HAPİSHANEDİR BAŞKA YER OLAMAZ ÇÜNKÜ ŞİKEDEN ALDIĞI PARALARI PARİSTE ÇITIRLARA DEĞİL GARDİYANLARA YEDİRSİN İNSANDA BİRAZ YÜZ SURAT OLUR YA İNSANLARIN İNANASI GELMİYOR NASIL ADALET VAR BU ÜLKEDE ADAMIN CEZASI ONANDI O ZAT HALA SAĞA SOLA SALDIRIYOR AVRUPADA BU ŞİKEYİ YAPSA İNANIN 500 YIL ÖMRÜ OLSA HAPİSHANEDEN ÇIKAMAZDI 7 6 Yanıtla
    murad: isterseniz idam etsinler.ezik 6saraylılar 0 0 TEKNİK DİREKTÖR: Sevsinler seni geri zekalı. TBL'de Cezalı Cemal Nalga'yı başka biri adına oynatıp ceza alan GS olduğu için de küme düşürülmeyip puanı silinen sanki başka bir ülkenin takımı. Sen önce yaptığın bu sahtekarlıkla yüzleş, sonra da başkasına laf at. Gerçi sizler için sahtekarlık şeref madalyası. Avrupa'da şike yapan O.Liona ne ceza verdiler ? (D.Zagrep-O.Lion maçı) Aaa sahi O.Lion Platini'nin takımıydı ? Sen malını git başka pazarda sat anladın mı gerizekalı ? 0 0
  • HOŞGÖRÜ HER İNSANA YAKIŞIR: ÖRNEK OLMASI GEREKİRKEN BİRİBİRİNE SALDIRAN UCUZ DÜŞÜNCELİ 2 BAŞKAN 2 BÜYÜK KLÜBÜN 2 KÜÇÜK VE UCUZ DÜŞÜNEN BAŞKANI İKİNİZE DE YAZIKLAR OLSUN BU KULUPLERE YAKIŞMIYORSUNUZ ALİ KOÇ ÖZHAN CANANYDIN GİBİ ADAMLAR ADAM GİBİ ADAMLAR GELSİNLER SİZ DEFOLUP GİDİN BU BÜYÜK KLÜPLERİN TARAFTARINI BİRİBİRİNE KIŞKIRTMAYIN SİZLER BUGÜN VARSINIZ AMA YARIN YOKSUNUZ AMA BU İKİ KLÜP İLELEBET HEP OLACAKTIR 11 2 Yanıtla

Advertisement