Galatasaray Stadı'na Trabzonsporlu Talip - Son Dakika
Ekonomi

Galatasaray Stadı'na Trabzonsporlu Talip

Türköz İnşaat, Oliv Yapı Ortaklığındaki Realistanbul Konsorsiyumu, Galatasaray 'In Seyrantepe Spor Kompleksi İçin 21 Ağustos'ta Yapılacak İhaleye Teklif Vermeye Hazırlanıyor.

08.08.2009 06:06

TÜRKÖZ İnşaat, Oliv Yapı ortaklığındaki Realİstanbul konsorsiyumu, Galatasaray ’ın Seyrantepe Spor Kompleksi için 21 Ağustos’ta yapılacak ihaleye teklif vermeye hazırlanıyor.

Merter’de Realİstanbul projesinin sahibi Türköz İnşaat ve Oliv Yapı, yeni ihaleye sürpriz bir teklifle katılma kararı aldı. Realİstanbul konsorsiyumunun en büyük ortağı Türköz İnşaat, eğer ihaleye katılırsa, Aşçıoğlu’ndan sonra ihaleye teklif veren ikinci Trabzonlu firma olacak. İyi bir Trabzonsporlu olduğunu her fırsatta ifade eden Murat Türköz, Belçika ve Fransa’da uluslararası ortakları tekstil mağazaları zinciri sahibi. Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağı ile finans görüşmelerinde bulunduğunu belirterek, “Geldiğimiz noktada Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesi tıkandı gibi görünüyor. Finans sorunumuz yok. Sadece ihale bedelinin düşündüğümüze yakın olması gerekiyor” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Galatasaray Stadı'na Trabzonsporlu Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement